Ruusujuuri (Rhodiola rosea) 500 mg, 60...

Ruusujuuri (Rhodiola rosea) 500 mg, 60 kasviskapselia

Now Foods
NOW17
24,41 €

Nyt Rhodiola sisältää standardoitua ruusunjuuriuutetta (Rhodiola rosea). Ruusunjuuri on paikallinen kasvi Euroopan, Aasian ja Amerikan arktisilla ja alppialueilla.

Yleinen nimi: Pohjanruusujuuri

 

Rhodiola

Nyt Rhodiola sisältää standardoitua ruusunjuuriuutetta (Rhodiola rosea). Ruusunjuuri on paikallinen kasvi Euroopan, Aasian ja Amerikan arktisilla ja alppialueilla. Rhodiola rosea edistää oikean verenkierron ylläpitämistä henkisen työn tehokkuuteen, reagointikykyyn ja optimaaliseen kognitiiviseen toimintaan liittyen. Se tukee kuntoa ja tehokkuutta kestävyyslajeissa. Tarjoaa suojaa fyysisen rasituksen aikana. Se stimuloi hermostoa ja sillä on edullinen vaikutus väsymykseen, unihäiriöihin ja ruokahaluttomuuteen. Se stimuloi havaintoa, pitää mielen aktiivisena ja työskentelytehokkuutta. Se suojaa stressiltä ja kohonneelta verenpaineelta, jolla on myönteinen vaikutus sydän- ja verisuonijärjestelmään.

 

Nyt Foods ®

Now Foods ® on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija. Se on toiminut markkinoilla vuodesta 1948. Now ® -yrityksellä on useiden vuosien kokemus, ja sen tuotteet valmistetaan korkeimpien Good Manufacturing Practice (GMP) -standardien mukaisesti, minkä ansiosta tuotteet ovat korkealaatuisia ja korkealaatuisia. arvostettu.

 

Lisäravinne

 

Lisätietoa: 1 kapseli - 500 mg uutetta

Ainesosat: Rhodiola rosea juuriuute (DER 5: 1, 3 % rosaviinia, 1 % salidrosidia);

kapselimateriaali: selluloosajohdannaiset; täyteaine: mikrokiteinen selluloosa; paakkuuntumisenestoaine; rasvahappojen magnesiumsuolat; amorfinen piidioksidi.

Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä tyhjään vatsaan.

Nettopaino: 60 kasviskapselia

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisää ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.