Allisiini 100 % puhdasta 12 mg. 100 tablettia

Allisiini 100 % puhdasta 12 mg. 100 tablettia

SWA29
31,39 €
Allicin on ravintolisä, joka sisältää valkosipulin mukula-uutetta, kasveja, joilla on allisiinipitoisuuden ansiosta erityisiä terveyttä edistäviä ominaisuuksia sydän- ja verisuonijärjestelmälle.

 

Allicin

Allicin on ravintolisä, joka sisältää valkosipulin mukula-uutetta, kasveja, joilla on allisiinipitoisuuden ansiosta erityisiä terveyttä edistäviä ominaisuuksia sydän- ja verisuonijärjestelmälle. Valmisteen sisältämä aine tukee veren huonon kolesterolin ja glukoosin tason säätelyä, mikä voi aiheuttaa kroonisia sairauksia.

Swanson®

Swanson Health Products on yhdysvaltalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija. Se on ollut markkinoilla vuodesta 1969. Swansonin tuotteet täyttävät kaikki laatustandardit ja ne on valmistettu hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti. Swanson Health Products tekee kaikkensa säilyttääkseen tuotteidensa korkeimman laadun.

Lisäravinne

Ainesosat: allisiini
Kapselin materiaali: mikrokiteinen selluloosa; rasvahapot; silloitettu selluloosakumi; kalsiumpalmitaatti; voitele piparminttuöljyllä.

Suositeltava päiväannos (1 kapseli): Allisiini - 12 mg

Suositeltu päiväannos: Yksi tabletti kaksi kertaa päivässä

Nettopaino: 100 kapselia

Varastointi: Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta päivän aikana nautittavaksi. Valmistetta ei saa käyttää raskaana oleville ja imettäville naisille. Tuotetta ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.