Eleuthero Root Organic 500mg, 250 kapselia Näytä suurempana

Eleuthero 500mg, 250 kapselia

NOW05

Uusi tuote

Eleuthero-juuret stimuloivat vastustuskykyä stressille ja tästä syystä sitä käytetään laajalti tonicina stressin ja paineen aikana.

Tiedot

rating Lue 2 arvostelut
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 2

15,71€

Tiedot

Eleutheron juuri

Lat. Eleutherococcus senticosus

 

Eleuthero-juuret stimuloivat vastustuskykyä stressille ja tästä syystä sitä käytetään laajalti tonicina stressin ja paineen aikana. Se myös parantaa ja tukee immuunivastetta. Säännöllisen käytön sanotaan palauttavan voimaa, parantavan muistia ja lisäävän pitkäikäisyyttä.

 

Nyt Foods ®

Now Foods ® on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija. Yhtiö toimii vuodesta 1948 ja on yksi markkinoiden johtavista yrityksistä. Now Foods ® -tuotteet valmistetaan hyvän tuotantotavan (GMP) korkeimpien standardien mukaisesti.Ravintolisä

Ainekset: Eleuthero-juuren (Eleutherococcus senticosus) jauhe, lasitusaine - hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli): Eleuthero-juuri (Eleutherococcus senticosus) - 500 mg

Suositeltu päivittäinen saanti: 1 kapseli päivässä.

Nettopaino: 250 kapselia

 

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

 

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja annoksia päivässä. Tuote on tarkoitettu vain aikuisille. Sitä ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille eikä diabeetikoille ja sydän- ja verisuonitauteille. Kolmen kuukauden hoidon jälkeen on suositeltavaa lopettaa lisäaineen käyttö useiden viikkojen ajan. Siperian ginsengiä ei suositella potilaille, jotka saavat steroideja tai MAO-estäjiä. Tuotetta ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Terveellisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion ylläpitäminen on välttämätöntä hyvän terveyden ylläpitämiseksi.

Arvostelut

rating
rating