• −20%
D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

KEN03
15,67 € 19,58 € -20%
D-riboosi - yksi välttämättömistä rakennuspalikoista ATP:n, "universaalin" energiamolekyylin luomiseksi kehossa.

 

D-Ribose

D-riboosi on olennainen ATP:n komponentti, joka toimii pääasiallisena kemiallisen energian kantajana ihmiskehossa ja jota käytetään solujen aineenvaihdunnassa. Kun hapen saatavuus heikkenee tai energiantuotantopolussa on puutteita, ATP:n tarve kasvaa sen saatavilla olevaa tasoa suuremmiksi. Tällaisia tilanteita voivat aiheuttaa patologiset tilat sekä liiallinen harjoittelu tai organismin regeneratiivisten järjestelmien tehoton työ.

D-Ribose on täysin luonnollista ja valmistetaan käymisprosessilla. Sillä on myös korkein puhtausaste, FDA GRAS -sertifikaatti, EI-GMO, tieteellisesti vahvistettu ja patenteilla suojattu.

Kenay® AG

Kenayag on puolalainen ravintolisiä valmistava yritys, joka on ollut markkinoilla vuodesta 1991. Keney® AG:n tuotteet sisältävät luomuviljelystä peräisin olevia luonnollisia ainesosia.

Ravintolisä

Ainesosat: d-riboosi

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 lusikallinen - 5g)
d-riboosi 5 g

Suositeltu päiväannos: 1 mittalusikallinen kerran päivässä aterian yhteydessä. D-riboosilla on luonnostaan miedon makea maku ja se voidaan sekoittaa veteen tai muuhun juomaan.

Nettopaino: 150 g

Säilytys: Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse käsiksi.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.