B2-vitamiini 60 kapselia

B2-vitamiini 60 kapselia

FM35
7,12 €
B2-vitamiini edistää hermoston oikeaa toimintaa, ylläpitää tervettä ihoa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Yksi kapseli sisältää 40 mg B2-vitamiinia (riboflaviinia) ja 273 mg inuliinia.

 

Bicaps B2-vitamiini

B2-vitamiini on välttämätön kortisolin eritykselle, joka on hormoni, jolla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia.
B2-vitamiini vaikuttaa välittäjäaineiden (serotoniinin, dopamiinin ja aminovoihapon) tuotantoon ja varmistaa hermoston oikean toiminnan. Se auttaa myös suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.


BIOCAPS B2 sisältää luonnollisen pullulaanikapselin. Pullulan saadaan luonnollisella käymisprosessilla. Tuotannossa ei käytetä eläinraaka-aineita, joten kapseli sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia täyteaineita, paakkuuntumisenestoaineita ja väriaineita, kuten: magnesiumstearaattia, piidioksidia, titaanidioksidia jne.


Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

FORMEDS Sp. z oo

Yritys FORMEDS Sp. z oo on erikoistunut ravintolisien valmistukseen puhtaassa jauhemuodossa ilman lisättyjä säilöntä-, väri- ja makeutusaineita. Se tarjoaa luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia tuotteita. Koko tuotantoprosessi on HACCP-järjestelmän mukainen. Sen tuotteiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet hankitaan tunnetuilta eurooppalaisilta toimittajilta.

Ravintolisä

Ainesosat: inuliini (sikurijuuri), pullulaani (kapselin kuori), B2-vitamiini (fyboflaviini).

Päivittäinen annos - 1 kapseli sisältää (saannin vertailu%):

  • inuliini - 273 mg
  • B2-vitamiini (riboflaviini) - 40 mg (2857 %)

Suositeltu päiväannos: Ota 1 kapseli kerran päivässä aterian yhteydessä.

Nettosisältö: 60 kapselia

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja päivittäisiä annoksia kulutettavaksi päivän aikana. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.