Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml

Enula Nutramedix 30 ml

CWD03-30
35,81 €

Enula Microbial Defense on ainutlaatuinen sekoitus uutteita kolmesta kasvista: Elecampane, Jalapa ja Blood Wiss. Enulalla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia sekä laaja kirjo antimikrobisia, antiviraalisia, antiviraalisia ja antibakteerisia vaikutuksia.

 

Enula
 Enula Microbial Defense on ainutlaatuinen sekoitus kahden kasvin uutteita: Elecampane (Inula helenium) ja Jalapa (Ipomoea jalapa).

Nutramedix®
Nutramedix on yhdysvaltalainen ravintolisien valmistaja, joka on toiminut Yhdysvaltojen markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoidulla uuttomenetelmällä. Nutramedixin tuotteille on tunnusomaista korkea teho ja laaja vaikutusalue.

Ravintolisä


Ainesosat: Omanin hieno uute, Jalapa-uute, kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Suositeltu päivittäinen saanti: 30 tippaa lisää 120 ml:aan vettä, odota hetki ja syö. Aloita 1 tippalla 2 kertaa päivässä (30 min ennen ruokailua) ja lisää vähitellen annosta. Ravista ennen käyttöä.

Nettopaino: 30 ml

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.