• Uusi
Calcium Citronate Complex 250mg, 300 kapselia

Calcium Citronate Complex 250mg, 300 kapselia

Swanson
SWA125
20,96 €

Tuote sisältää 250 mg kalsiumsitraattia, joka on helpommin imeytyvä kalsiumin muoto. Tukee luuston ja hampaiden terveyttä, lihasten supistumista ja hermosignaalia.

 

Kalsiumkarbonaatti, aspartaatti ja sitraatti 500mg

Calcium Citronate Complex on ravintolisä, joka sisältää 250 mg kalsiumia yhdessä kapselissa kalsiumsitraatin muodossa. Kalsiumsitraatti on helpommin imeytyvä kalsiumin muoto kuin kalsiumkarbonaatti, ja sen katsotaan olevan hellävaraisempi vatsalle. Kalsium on välttämätön kivennäisaine, jolla on keskeinen rooli luiden ja hampaiden kasvussa ja ylläpidossa sekä toiminnoissa, kuten lihasten supistuksessa, hermosignaaleissa ja veren hyytymisessä. Tämä lisäaine pyrkii lisäämään kalsiumin imeytymistä kehossa käyttämällä sitraattimuotoa.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Kalsium, täyteaine: riisijauho, kapseli: gelatiini, paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen magnesiumsuolat.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (2 kapselia):

500 mg - kalsium (kalsiumsitraatista ja kalsiumkarbonaatista)

Suositeltu päiväannos: 1 kapseli 2 kertaa päivässä. On otettava veden kanssa.

Pakkauksen sisältö: 300 kapselia


Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.