• Uusi
Puskuroitu C-vitamiini 500mg, 250 tablettia

Puskuroitu C-vitamiini 500mg, 250 tablettia

Swanson
SWA122
20,74 €

Swansonin puskuroitu C-vitamiini on helpompi vatsalle kuin perinteiset askorbiinihappolisät.

 

Puskuroitu C-vitamiini 500mg

Puskuroitu C-vitamiini on C-vitamiinin muoto, joka on hellävaraisempi vatsalle verrattuna perinteiseen askorbiinihappolisään. Tuote auttaa säätelemään ravintolisän happamuutta ja helpottaa ruoansulatusta ihmisille, joilla on herkkä vatsa. C-vitamiini on välttämätön vitamiini, jolla on keskeinen rooli monissa kehon toiminnoissa, mukaan lukien terveen immuunijärjestelmän tukeminen, kollageenin tuotannon edistäminen terveen ihon kannalta ja raudan imeytymisen lisääminen. Puskuroidun C-vitamiinin uskotaan tarjoavan kaikki C-vitamiinin edut aiheuttamatta maha-suolikanavan epämukavuutta.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: C-vitamiini (kalsium-L-askorbaatti), täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, stabilointiaine: polyvinyylipyrrolidoni, natriumkarboksimetyyliselluloosa, vesipohjainen tabletin päällyste, sideaine: rasvahapot, paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen magnesiumsuolat.


1 tabletti sisältää:

500 mg - C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti)

56 mg - kalkki (kalsiumaskorbaatti)

Sisältö suositellussa päiväannoksessa (3 tablettia):

1500 mg - C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti)

112 mg - kalkki (kalsiumaskorbaatti)

Suositeltu päiväannos: 1 tabletti 1-3 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä.

Pakkauksen sisältö: 250 tablettia


Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.