K2-vitamiini 200mcg, 30 kapselia
K2-vitamiini 200mcg, 30 kapselia
K2-vitamiini 200mcg, 30 kapselia
K2-vitamiini 200mcg, 30 kapselia

K2-vitamiini 200mcg, 30 kapselia

SWA49
12,76 €

K2-vitamiinia tarvitaan veren hyytymisprosesseihin, terveiden luiden ylläpitämiseen ja ateroskleroottisten plakkien muodostumisen estämiseen.

 

K2-vitamiini

K-vitamiini on itse asiassa joukko useita toisiinsa liittyviä yhdisteitä, jotka on jaettu kahteen päätyyppiin: K1 ja K2. Kolmetoista tunnistetusta K2-vitamiinin eri alatyypistä menakinoni-7 on osoittanut suurta lupausta luuston lujuuden ja sydän- ja verisuoniterveyden kannalta, koska se säätelee kalsiumin kuljetusta. K2 auttaa aktivoimaan proteiineja, jotka säätelevät kalsiumin pääsyä kehoon. Tämä tuki oikealle kalsiumin varastointille tarkoittaa, että tämä välttämätön kivennäisaine ohjataan luihin ja ulos valtimoista, mikä edistää luuston ja verenkierron terveyttä.

K2-vitamiini vaikuttaa:

  • luuston terveyttä ja oikeaa kalsiumin varastointia
  • osallistuu veren hyytymisprosesseihin
  • tukee sydämen ja verisuonten terveyttä ja valtimoiden elastisuutta
  • auttaa ylläpitämään tervettä verensokeriaineenvaihduntaa ja lipiditasoja
  • voi tukea naisten tervettä ja positiivista mielialaa

Menakinoni on K2:n biologisesti aktiivisin muoto ihmisen fysiologiassa. Sitä löytyy monista elintarvikkeista, mukaan lukien vanhentuneet juustot, maksa ja munat, mutta ylivoimaisesti rikkain lähde on natto, perinteinen japanilainen ruoka, joka on valmistettu fermentoiduista soijapavuista. Swanson Maximum Strength Vitamin K2 on lisäaine, joka sisältää korkeimman pitoisuuden nattoa, joka on valmistettu yksinomaan ei-GMO-soijasta. Tarjoamme tätä rasvaliukoista vitamiinia auringonkukkaöljypohjaisissa geelikapseleissa optimaalisen imeytymisen varmistamiseksi.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: K2-vitamiini [menakinoni-7 Nattosta (fermentoidut soijapavut), auringonkukkaöljy, gelatiini, glyseriini, kaksiemäksinen kalsiumfosfaatti, mehiläisvaha, puhdistettu vesi, auringonkukkalesitiini, karamelliväri.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):


200 mcg - K2-vitamiini [natton menakinoni-7 (fermentoitu soija)]



Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä.

Pakkauksen sisältö: 30 kapselia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.