Rauta 18mg, 120 kapselia
Rauta 18mg, 120 kapselia
Rauta 18mg, 120 kapselia
Rauta 18mg, 120 kapselia
Rauta 18mg, 120 kapselia
Rauta 18mg, 120 kapselia

Rauta 18mg, 120 kapselia

NOW30
8,84 €

Rauta on välttämätön hivenaine, jolla on keskeinen rooli energiantuotannossa, immuunijärjestelmän toiminnassa ja neurologisessa terveydessä.

 

Rautaa 18mg

 

Rauta on välttämätön hivenaine, jolla on keskeinen rooli energiantuotannossa, immuunijärjestelmän toiminnassa ja neurologisessa terveydessä. Rauta on olennainen osa hemoglobiinia - molekyyliä, joka kuljettaa happea kehon soluihin, ja myoglobiinia, joka sitoo lihaskudoksessa käytettävää happea. NOW käyttää Ferrochel™ Ferric Bisglycinate -valmistetta, jolla on kliinisesti osoitettu olevan erinomainen imeytyminen ja joka on hyvin siedetty, koska se on hellävarainen eikä aiheuta ummetusta.

Nyt Foods ®

Now Foods ® on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija. Se on toiminut markkinoilla vuodesta 1948. Now ® -yrityksellä on useiden vuosien kokemus, ja sen tuotteet valmistetaan korkeimpien Good Manufacturing Practice (GMP) -standardien mukaisesti, minkä ansiosta tuotteet ovat korkealaatuisia ja korkealaatuisia. arvostettu.

 

Lisäravinne

Ainesosat: Rautabisglysinaatti, riisijauho, hypromelloosi (selluloosakapseli), steariinihappo (kasvilähde) ja piidioksidi.


Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa:


18 mg - Żelaza elemtarnego (od 90 mg diglicynianu żelaza) (Ferrochel™)

 

Suositeltu päiväannos: Ota 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Pakkauksen sisältö: 120 kasviskapselia

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisää ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.