UbiquinoN Natural KOENZYM Q10 100mg, 100 caps

UbiquinoN Natural KOENZYM Q10 100mg, 100 caps

ALI26
13,93 €
rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1

Koentsyymi Q10 on luonnollinen antioksidantti, joka osallistuu metabolisten kemiallisten reaktioiden ketjuun, joka tuottaa energiaa soluissa.

 

UbiquinoN Natural KOENZYM Q10 100mg

 

Koentsyymi Q10 on luonnollinen antioksidantti, joka osallistuu metabolisten kemiallisten reaktioiden ketjuun, joka tuottaa energiaa soluissa. Se parantaa sydänlihaksen hapenkäyttöä ja verenkiertoa. Lisäksi koentsyymi Q10 stimuloi immuunijärjestelmää tuottamaan vasta-aineita ja lisää CD4: n ja CD8: n suhdetta. Suhde laskee merkittävästi kroonisia sairauksia sairastavia potilaita.

 

MedicaLine

MedicaLine on puolalainen lääkkeiden ja ravintolisien tuottaja, joka toimii paikallisilla markkinoilla vuodesta 2007. MedicaLine omistaa ravintolisäbrändin Aliness. Aliness-tuotemerkit sisältävät luonnollisia yhdisteitä, joille on ominaista nopea ja korkea aktiivisten aineiden imeytyminen. Tarjontaan sisältyviä vitamiineja voivat käyttää gluteeniton ruokavalio sekä allergiat ja laktoosi-intoleranssit.

 

Ravintolisä

 

Ainekset:   Luonnollinen fermentoitu koentsyymi Q10 (ubiquinoN), täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, kapselikuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli): Luonnollinen koentsyymi Q10 (UbiquinoN) - 100 mg

 

Suositeltu päivittäinen saanti:   1 kapseli päivässä aterian aikana.

 

Nettopaino: 100 kapselia

 

Varastointi:   Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse.

 

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päiväannosta päiväsaikaan. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana olevat tai imettävät naiset. Tätä tuotetta ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

 

Uusi
buon
rating 10
2023-01-11
antonietta
lo do anche a mia madre ed aiuta moltissimo

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.