C-vitamiini 500 mg, mikroaktiivinen 12h 100 kaps

C-vitamiini 500 mg, mikroaktiivinen 12h 100 kaps

ALI45
9,79 €

Markkinoiden ainoa VEGE-kapseleissa oleva C-vitamiini, joka sisältää mikroaktiivisen C-vitamiinin innovaation, perustuu sen vapautumisprofiiliin.

 

C-vitamiini 500mg Microactive 12h

Markkinoiden ainoa VEGE-kapseleissa oleva C-vitamiini, joka sisältää mikroaktiivisen C-vitamiinin innovaation, perustuu sen vapautumisprofiiliin. Tämä profiili on optimaalinen ja aamulla ja illalla lisäravinteena otettuna varmistaa jatkuvan C-vitamiinin saannin keholle. Tämä teknologinen ratkaisu lisää C-vitamiinilisän tehokkuutta, sillä vitamiini vapautuu 12 tunnin aikana. Ei ole vaaraa ylimääräisen C-vitamiinin erittymisestä, kuten voi tapahtua muiden C-vitamiinin muotojen kanssa.

 

 

MedicaLine

MedicaLine on puolalainen lääkkeiden ja ravintolisien valmistaja, joka on toiminut paikallisilla markkinoilla vuodesta 2007. MedicaLine omistaa ravintolisämerkin Aliness. Alinessin tuotteet sisältävät luonnollisia yhdisteitä, joille on ominaista aktiivisten aineiden nopea ja korkea imeytyminen. Heidän tarjouksensa vitamiineja voivat käyttää gluteenittomalla ruokavaliolla olevat sekä allergiset ja laktoosi-intoleranssit.

Ravintolisä

Ainesosat: L-askorbiinihappo (C-vitamiini), vaikuttava ainepinnoite: keskipitkäketjuiset triglyseridit (MCT), karnaubavaha, selluloosa, kapselin pinnoite (sideaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):

Ainesosat

Päivittäinen annos (1-2 kapselia)

RWS - Päivittäisen saannin vertailuarvo

C-vitamiini

500 mg - 1000 mg

* 625 % - 1250 %

(*%RWS-viitepäiväsaanti)

 

Suositeltu päiväannos: 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä ja vedellä huuhdeltuna.
 

Sisältö: 100 kapselia

Varastointi: Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa poissa pienten lasten ulottuvilta.


Varoitus : Älä ylitä suositeltua päivittäistä saantia. Tuote ei sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille. Sitä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.