• Uusi
Bergamottiuute 500 mg, 30 kapselia

Bergamottiuute 500 mg, 30 kapselia

Swanson
SWA113
10,43 €

Bergamotin hedelmäuute, joka voi auttaa ylläpitämään normaalia kolesterolitasoa, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia.

 

Bergamottiuute 500 mg

Bergamottiuute on ravintolisä, joka sisältää luonnollista bergamotin hedelmäuutetta. Bergamotti on intensiivisen tuoksuinen ja makuinen sitrushedelmä, joka sisältää bioflavonoideja ja polyfenoleja, joilla on antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Bergamotin hedelmäuute voi auttaa ylläpitämään terveitä veren kolesterolitasoja, ehkäisemään sydänsairauksia, tukemaan rasva-aineenvaihduntaa ja nopeuttamaan aineenvaihduntaa. Se auttaa torjumaan vapaita radikaaleja, jotka ovat vastuussa kehon ikääntymisprosessista.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Bergamotti-appelsiiniuute, maltodekstriini, kapselin kuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi, riisiuute.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):

500 mg - Bergamotti-appelsiiniuute (Citrus bergamia) (standardoitu 25 % flavonoideihin - 125 mg)

Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä. On otettava veden kanssa.

Pakkauksen sisältö: 30 kapselia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.