Moringa BIO 500 mg 100 tablettia

Moringa BIO 500 mg 100 tablettia

ALI52
10,31 €

Moringa oleifera (Moringa oleifera) auttaa ylläpitämään normaaleja glukoositasoja (vaikuttaa positiivisesti glukoosiaineenvaihduntaan).

 

Moringa BIO 500 mg

BeOrganic Moringa BIO -uute 500 mg on arvokkaiden lehtien uuttamisprosessissa saatu tuote, mikä tekee siitä ainutlaatuisen Puolan ekologisesti sertifioitujen ravintolisien markkinoilla.

Moringa oleifera eli piparjuuripuu, jota löytyy Intiasta, Afrikasta ja Kaakkois-Aasiasta. Se saavuttaa jopa 10 metrin korkeuden, ja sille on ominaista 1-2 cm vaaleanvihreät lehdet, jotka on pyöristetty ylhäältä. Sitä kutsutaan myös "pitkän elämän puuksi" tai "ihmepuuksi", koska sitä pidetään erittäin arvokkaana ja terveenä kasvina.

Moringa oleifera (Moringa oleifera) auttaa ylläpitämään normaaleja glukoositasoja (vaikuttaa positiivisesti glukoosiaineenvaihduntaan).

MedicLine

MedicaLine Aliness-tuotelinjan puolalaiselle valmistajalle. Tuotteissa on luonnollisia yhdistelmiä, joille on ominaista vaikutus ja korkein valikoima toiminnallisia ominaisuuksia, joiden ansiosta ne ovat parempia keholle ja ovat terveyttä edistäviä. Niiden tuotanto on hyväksytty "clean label" -periaatteen mukaisesti, mikä takaa tarpeettomat lisäaineet. Alinessin vitamiineja voivat käyttää allergiset, laktoosi-intoleranssit sekä gluteenittomat.

Lisäravinne

Ainesosat: Bio 4:1 -uute Moringa oleifera -lehdistä (Moringa oleifera), täyteaine: BIO akaasiakuitu, mikrokiteinen selluloosa.


1 tabletin sisältö:


500mg - ekologinen uute 4:1 Moringa oleifera -lehdistä (Moringa oleifera)

Suositeltu päiväannos : 1-6 tablettia päivässä aterian yhteydessä tai sen jälkeen veden kera.

Pakkauksen sisältö : 100 tablettia

Varastointi: Suojattava haitallisilta vaikutuksilta vedessä, kuivassa paikassa pienten lasten ulottumattomissa.


Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annostusta päivän aikana. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana oleville tai imettäville naisille. Tätä tuotetta ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.