Pycnogenol 50mg, 50 kapselia
Pycnogenol 50mg, 50 kapselia
Pycnogenol 50mg, 50 kapselia
Pycnogenol 50mg, 50 kapselia

Pycnogenol 50mg, 50 kapselia

Swanson
SWA65
Viimeiset tuotteet varastossa
42,95 €

Pycnogenol on uute ranskalaisen merimänty Pinus pinaster kuoresta.

 

Pycnogenol 50 mg

Pycnogenol on uute ranskalaisen merimänty Pinus pinaster kuoresta. Sisältää luonnollisen seoksen antioksidantteja (noin 40 biologisesti aktiivista ainesosaa), jolla on laaja kirjo terveyttä edistäviä vaikutuksia ihmiskehoon.

Pycnogenolilla voi olla myönteinen vaikutus sydän- ja verisuonijärjestelmään. Käytetään usein ateroskleroosin ehkäisyyn ja aivohalvauksen ehkäisyyn. Se tukee muistia ja keskittymiskykyä sekä ehkäisee hermostoa rappeuttavia sairauksia. Pycnogenolilla on myös monia muita ominaisuuksia - se voi estää syöpäsolujen kehittymistä, vahvistaa immuunijärjestelmää, suojaa näköä, parantaa elinvoimaa ja vaikuttaa suotuisasti niveliin.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Pycnogenol (ranskalainen merellinen männyn kuoriuute), kapselin kuori: gelatiini, riisijauho, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen kalsiumsuolat


Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):


50mg - Pycnogenol (ranskalainen merellinen männyn kuoriuute)



Suositeltu päiväannos: 1 kapseli 1-2 kertaa päivässä

Pakkauksen sisältö: 50 kapselia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.