Relora - Patentoitu Magnolia & Phellodendron...

Relora - Patentoitu Magnolia & Phellodendron Uute 250mg, 90 kapselia

SWA53
30,43 €

Patentoitu magnolia- ja koralliuute, joka auttaa ylläpitämään normaalia painoa stressin aikana.

 

Relora - Patentoitu Magnolia & Phellodendron Uute 250mg

Patentoitu magnolia- ja koralliuute, joka auttaa ylläpitämään normaalia painoa stressin aikana.

Stressin aikana kehomme vapauttaa stressihormoneja, pääasiassa kortisolia, jotka eivät vain lisää ruokahalua, vaan myös vaikuttaa tapaan, jolla keho varastoi ja metaboloi rasvakudosta. Relora rauhoittaa stressihormonien vaikutuksia ja vaikuttaa positiivisesti kehoon ja sen aineenvaihduntaan.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Relora® Patentoitu, standardoitu Magnolia officinalis (kuori) ja Phellodendron amurense (kuori), esigelatinoitu tärkkelys, gelatiini, mikrokiteinen selluloosa (kasvikuitu), maissitärkkelys, askorbyylipalmitaatti, patentoitu sekoitus.


Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):


250mg - Relora® Patentoitu, standardoitu Magnolia officinalis (kuori)- ja Phellodendron amurense (kuori) -uutteiden patentoitu seos



Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä.

Pakkauksen sisältö: 90 kapselia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.