Sellerinsiemenuute, 60 kapselia
Sellerinsiemenuute, 60 kapselia
Sellerinsiemenuute, 60 kapselia
Sellerinsiemenuute, 60 kapselia
Sellerinsiemenuute, 60 kapselia
Sellerinsiemenuute, 60 kapselia

Sellerinsiemenuute, 60 kapselia

NOW61
17,92 €

Sellerinsiemenuute sisältää laajan valikoiman bioaktiivisia yhdisteitä, mukaan lukien luonnossa esiintyvät ftalidit, kuten 3-n-butyyliftalidi (3nB). 3nB:n kykyä tukea verisuonten terveyttä, erityisesti aivoissa, on tutkittu laajasti.

 

Sellerin siemenuute

 

Sellerinsiemenuute sisältää laajan valikoiman bioaktiivisia yhdisteitä, mukaan lukien luonnossa esiintyvät ftalidit, kuten 3-n-butyyliftalidi (3nB). 3nB:n kykyä tukea verisuonten terveyttä, erityisesti aivoissa, on tutkittu laajasti. Tuote sisältää hevoskastanjan siemenuutetta, jonka on pitkään tiedetty tukevan tervettä verisuonten toimintaa. Orapihlajauute, jossa on useita fenolisia ainesosia, on myös lisätty täydentämään tätä kaavaa.


Nyt Foods ®

Now Foods ® on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija. Se on toiminut markkinoilla vuodesta 1948. Now ® -yrityksellä on useiden vuosien kokemus, ja sen tuotteet valmistetaan korkeimpien Good Manufacturing Practice (GMP) -standardien mukaisesti, minkä ansiosta tuotteet ovat korkealaatuisia ja korkealaatuisia. arvostettu.

 

Lisäravinne

Ainesosat: Aesculus hippocastanum, Apium Graveolens, Hawthorn, hypromelloosi (selluloosakapseli), mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo (kasvilähde) ja piidioksidi.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):


  • 200 mg - Hevoskastanjauute (Aesculus hippocastanum) (siemenet/hedelmät) (Standardoitu sisältämään vähintään 20 % essiiniä)
  • 100 mg - Sellerinsiemenöljyuutejauhe (Apium Graveolens)
  • 25 mg - Orapihlajauute (lehti ja kukka) (Standardoitu sisältämään vähintään 1,8 % viteksiini-2”-O-ramnosidia)


Suositeltu päiväannos: 1 kapseli kahdesti päivässä.

Pakkauksen sisältö: 60 kapselia

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisää ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.