Acai 500 mg, 100 kapselia
Acai 500 mg, 100 kapselia
Acai 500 mg, 100 kapselia
Acai 500 mg, 100 kapselia
Acai 500 mg, 100 kapselia
Acai 500 mg, 100 kapselia

Acai 500 mg, 100 kapselia

NOW38
15,95 €

Tuote sisältää vain pakastekuivattuja acai-marjoja ilman liuottimia, jotta tuoreessa acaissa olevien ravintoaineiden eheys säilyy paremmin.

 

Acai 500 mg


 

Acai-marjat, jotka ovat kotoisin Brasiliasta, ovat yksi planeettamme ainutlaatuisimmista ja ravitsevimmista hedelmistä. Ne sisältävät luonnostaan ravintoaineita, kuten ellagiinihappoa, rutiinia, antosyaaneja ja katekiineja. Nämä luonnossa esiintyvät ravintoaineet tukevat tasapainoista immuunivastetta ja voivat neutraloida vapaita radikaaleja, jotka muodostuvat normaalin soluaineenvaihdunnan tai ympäristöaltistuksen seurauksena. Tuote sisältää vain pakastekuivattuja acai-marjoja ilman liuottimia, jotta tuoreessa acaissa olevien ravintoaineiden eheys säilyy paremmin.

 

Acai tarjoaa luonnollisen ravintoprofiilin, joka löytyy todellisista kokonaisista ruoista.

Nyt Foods ®

Now Foods ® on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija. Se on toiminut markkinoilla vuodesta 1948. Now ® -yrityksellä on useiden vuosien kokemus, ja sen tuotteet valmistetaan korkeimpien Good Manufacturing Practice (GMP) -standardien mukaisesti, minkä ansiosta tuotteet ovat korkealaatuisia ja korkealaatuisia. arvostettu.

 

Lisäravinne

Ainesosat: Luomu Acai Palm, h ypromelloosi (selluloosakapseli), mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti (kasvilähde) ja steariinihappo (kasvilähde).

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa:

1g - Luomu Acai Palm



Suositeltu päiväannos: 2 kapselia päivässä.

Pakkauksen sisältö: 100 kasviskapselia

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisää ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.