• −15%
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
16,60 € 19,53 € -15%

Sparga Sulphur Detox on uute lääkeparsan juurista. Sparga Sulphur Detox tukee sulfoantibioottien ja muiden sulfonamidipohjaisten lääkkeiden poistamista, jotka estävät kehon sulfaattireittejä ja glutationitoksiinireittejä.

 

Sparga Sulphur DetoxSparga Sulphur Detox on uute lääkeparsan juurista. Sparga Sulphur Detox tukee sulfoantibioottien ja muiden sulfonamidipohjaisten lääkkeiden poistamista, jotka estävät kehon sulfaattireittejä ja glutationitoksiinireittejä. Sparga Sulphur Detox sisältyy Cowdenin tukiohjelmaan, ja sitä tulee käyttää yhdessä muiden Cowdenin protokollan tuotteiden kanssa.Ravintolisä


Nutramedix®
Nutramedix on yhdysvaltalainen ravintolisien valmistaja, joka on toiminut Yhdysvaltojen markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoidulla uuttomenetelmällä. Nutramedixin tuotteille on tunnusomaista korkea teho ja laaja vaikutusalue.


Ainesosat: lääketieteellisen parsan juurikanavauute, kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Käyttö: Kaada 10 tippaa (0,5 ml) 120 ml:aan vettä ja odota minuutti ennen juomista. Tarvittaessa sitä voidaan ottaa useita kertoja päivässä. Ravista pulloa ennen käyttöä.

Nettopaino: 30 ml

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.