• Uusi
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml

Avea Nutramedix, 30 ml

CWD30-30
Viimeiset tuotteet varastossa
20,47 €

Avea on tiivistettyä kurkumauutetta sisältävä valmiste.

 

Avea

Avea on tiivistettyä kurkumauutetta sisältävä valmiste. Avea parantaa mielialaa ja tukee kehon positiivista vastetta arjen stressaavissa tilanteissa. Kurkumalisät voivat auttaa ylläpitämään tasapainoista mielialaa, mikä auttaa sinua saavuttamaan rauhan ja rentoutumisen tilan. Avean mielialaa lisäävät ominaisuudet on suunniteltu huolellisesti toimittamaan kurkumaa erittäin biologisessa nestemäisessä muodossa.


Nutramedix®
Nutramedix on yhdysvaltalainen ravintolisien valmistaja, joka on toiminut Yhdysvaltojen markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoidulla uuttomenetelmällä. Nutramedixin tuotteille on tunnusomaista korkea teho ja laaja vaikutusalue.



Lisäravinne


Ainesosat: Kurkumauute, vesi ja etanoli (20-24%).


Käyttö: Kaada 15 tippaa 120 ml:aan vettä ja odota hetki ennen juomista. Voidaan toistaa useita kertoja päivässä tai lääkärisi ohjeiden mukaan.

Pakkauksen sisältö: 30 ml


Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.