Teasel Root Balm, 50 ml
Teasel Root Balm, 50 ml
Teasel Root Balm, 50 ml
Teasel Root Balm, 50 ml

Teasel Root Balm, 50 ml

KAR05
21,20 €

Tuoreesta vuotuisesta luomujuuresta valmistettu balsami käytännöllisessä annostelijassa riittää noin 40 käyttökertaan. Tässä koossa se on ihanteellinen satunnaiseen käyttöön eri nivelissä ja imeytyy nopeasti ja syvästi.

 
Teasel Root Balm






Balsami on valmistettu tuoreesta orgaanisesta teaseljuuresta. Ihon luonnolliset myrkkyjen poistoprosessit ovat aina pääasiallinen osa paranemisprosessia, erityisesti kudosten tai nivelten tulehduksissa. Tässä on teasel-juuripalsami.

Tuoreesta vuotuisesta luomujuuresta valmistettu balsami käytännöllisessä annostelijassa, joka riittää noin 40 käyttökertaan. Tässä koossa se on ihanteellinen satunnaiseen käyttöön eri nivelissä. Se imeytyy nopeasti ja syvään.

Sitä voidaan käyttää kohdennetummin kuin teasel-juuretinktuureja.

Villin teaselin katkerat aineet yhdistetään enkelijuuren eteeristen öljyjen kanssa. Keinotekoisia maku- tai tuoksuaineita ei käytetä.





Kardenwelt

Kardenwelt-yhtiön tuotteet ovat peräisin biologisesti kontrolloidulta maataloudelta ja niillä on Demeter-sertifikaatti (Saksan luomutuottajien liiton sertifikaatti). Yritys on erikoistunut valmistamaan korkealaatuisia Teasel-juuria sisältäviä tuotteita Wolf-Dieter Storlin reseptin perusteella. Huolellisesti valmistetut uutteet ja tinktuurat ovat erittäin runsaasti aktiivisia kasviaineita ja eteerisiä öljyjä, ja ne imeytyvät erittäin hyvin ihmiskehoon.



Kosmeettinen



Ainesosat: vesi, kookosöljy, jojobaöljy, manteliöljy, maissitärkkelys, teasel-juuri, uute, kasviemulgointiaine, avokadoöljy, karitevoi, E-vitamiiniasetaatti, pantenoli, natriumbentsoaatti, ksantaani, angelikanjuuriöljy, kaliumsorbaatti, maitohappo, limetit.



Suositeltu päiväannos: Hiero varovasti sairaita kehon osia kahdesti päivässä teasel-juuribalsamilla ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan.



Nettopaino: 50 ml



Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.


Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.