Lactibiane IKI

Lactibiane IKI

PileJe
MED07
57,89 €

Lactibiane IKI vahvistaa suoliston mikroflooran tasapainoa ja parantaa mukavuutta ihmisillä, jotka ovat alttiita maha-suolikanavan limakalvotulehdukselle.

 

Lactibiane Iki

Lactibiane IKI vahvistaa suoliston mikroflooran tasapainoa ja parantaa mukavuutta ihmisillä, jotka ovat alttiita maha-suolikanavan limakalvotulehdukselle.

Suositellaan täydentämiseen:

  • Ärtyneen suolen oireyhtymä, johon liittyy ripuli,
  • suoliston limakalvon tulehdus,
  • tulehdukselliset suolistosairaudet,
  • Crohnin tauti, haavainen paksusuolentulehdus.

PiLeJe

Groupe PiLeJe on ranskalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1991. PiLeJe tarjoaa vain luonnollista alkuperää olevia tuotteita annoksina, jotka vastaavat ihmisen kehon päivittäisiä tarpeita ja jolle on ominaista ruoansulatuskanavan optimaalinen assimilaatio.

Ravintolisä

Ainekset:   maitohappobakteerit (Bifidobacterium lactis LA 304, Lactibacillus acidophilus LA 201, Lactibacillus salivarius LA 302), täyteaine (perunatärkkelys, juurisikuri-inuliini, maissista valmistettu maltodekstriini ja piidioksidi).

Maitobakteerien keskiarvot 1 annospussissa:   40x10 9 cfu

Suositeltu päivittäinen saanti:   1 annospussi päivässä liuotetaan lasilliseen vettä. Ota ennen ateriaa. Hae 1 kuukauden ajan.

Nettosisältö:   90 g - 30 annospussia

Varastointi:   Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua annosta päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvikkeena). Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.