Lactibiane IKI

Lactibiane IKI

PileJe
MED07
69,52 €

Lactibiane IKI vahvistaa suoliston mikroflooran tasapainoa ja parantaa ruoansulatuskanavan limakalvon tulehduksille alttiiden ihmisten mukavuutta.

 

Lactibiane Iki

Lactibiane IKI vahvistaa suoliston mikroflooran tasapainoa ja parantaa ruoansulatuskanavan limakalvon tulehduksille alttiiden ihmisten mukavuutta.

Suositellaan lisäravinteeksi:

  • Ärtyvän suolen oireyhtymä, johon liittyy ripuli,
  • suoliston limakalvon tulehdus,
  • tulehdukselliset suolistosairaudet,
  • Crohnin tauti, haavainen paksusuolitulehdus.

PiLeJe

Groupe PiLeJe on ranskalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1991. PiLeJe tarjoaa vain luonnollista alkuperää olevia tuotteita annoksina, jotka vastaavat ihmiskehon päivittäisiä tarpeita ja joille on ominaista ruoansulatuskanavan optimaalinen assimilaatio.

Ravintolisä

Ainesosat: maitohappobakteerit (Bifidobacterium lactis LA 304, Lactibacillus acidophilus LA 201, Lactibacillus salivarius LA 302), täyteaine (perunatärkkelys, sikuriinuliini, maissin maltodekstriini ja piidioksidi).

Maitohappobakteerien keskiarvot 1 pussissa: 40x10 9 cfu

Suositeltu päivittäinen saanti: 1 pussi päivässä, liuotetaan lasilliseen vettä. Ota ennen ateriaa. Hae 1 kuukauden ajan.

Verkkosisältö: 90 g - 30 pussia

Varastointi: Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata (korvike) monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.