Stephen Harrod Buhnerin protokolla Lymen taudin hoitoon

Stephen Harrod Buhnerin protokolla Lymen taudin hoitoon

- Luokat: Artikkelit

Buhnerin protokolla

Stephen Harrod Buhner on erinomainen amerikkalainen fytoterapeutti, joka on huolellisesti kehittänyt luonnollisen protokollan Lymen taudin ja sen rinnakkaisinfektioiden hoitoon. Buher-protokollasta on tullut yksi tunnetuimmista ja tehokkaimmista luonnollisista hoitomuodoista punkkien välittämien sairauksien hoidossa.

Buhner rikkoo Lymen taudin hoitoa koskevaa standardia. Se ei keskity vain antibakteeriseen vaikutukseen. Hän analysoi perusteellisesti koko Borrelia-bakteerin tartuntamekanismin ja selittää, että hoito on tehokasta vain, jos toimimme monisuuntaisesti.

Buhnerin ohjeiden mukaan antibakteerisen vaikutuksen lisäksi tulee vahvistaa myös immuunijärjestelmää, joka infektion seurauksena ei vain heikkene, vaan myös ylimoduloituu hyvin spesifisellä tavalla bakteerien tarpeisiin. Borrelia aiheuttaa myös useita autoimmuunireaktioita. Immuunijärjestelmän riittävä modulointi on välttämätöntä. Emme voi luottaa vain yrtteihin tai lääkkeisiin bakteerien torjunnassa. Immuunijärjestelmämme on oltava vahva sekä hoidon aikana että hoidon jälkeen.

Toinen tärkeä elementti on endoteelin suojaus. Borrelia-bakteeri hyökkää endoteelin rakenteita ja niiden välisiä yhteyksiä vastaan. Endoteeli ympäröi kaikkia elimiä, mukaan lukien aivot ja sydän. Siten endoteelisuojaus suojaa tiettyjä rakenteita bakteerien tunkeutumisen aiheuttamilta vaurioilta. Endoteelisolujen turvaaminen pysäyttää myös Lymen spirokeettien siirtymisen kehoon. Siksi sitä tulee käsitellä terapian kulmakivenä. Tämä auttaa sinua hidastamaan taudin etenemistä, minimoimaan vaurioita ja vähentämään oireiden vakavuutta.

Buhner valitsee pöytäkirjassaan myös yrttejä, jotka suojaavat ja rakentavat uudelleen vaurioituneita elimiä ja järjestelmiä. Aivojen, sydämen, imunestejärjestelmän, nivelten ja muiden vahingoittuneiden alueiden suojaaminen auttaa vähentämään oireita ja toipumaan.

Buhner keskittyy myös Borrelian aiheuttaman sytokiinikaskadin estämiseen. Lymen taudin spirokeetit indusoivat sytokiinien sarjan, mikä puolestaan ​​johtaa kudosten hajoamiseen ja tulee monien oireiden lähteeksi Lymen tautia sairastavilla potilailla. Buhner käyttää protokollissaan yrttejä, jotka ovat spesifisiä sytokiinikaskadin häiritsemiseen. Tiettyjen yrttien käyttö pysäyttää suurimman osan tulehduksesta, jota kehossa esiintyy infektion aikana ja häiritsee Borrelian kykyä paikantaa ja tunkeutua kohdesoluihin. Se myös estää bakteereja keräämästä ravinteita ja lisääntymästä. Ilman näitä tekijöitä Borrelia ei voi selviytyä kehossa.

Tärkeä elementti, johon Buhner kiinnittää erityistä huomiota ja joka usein unohdetaan, on kollageenirakenteiden suojaaminen ja jälleenrakentaminen. Borrelia-bakteerilla on korkea affiniteetti kollageenirakenteita kohtaan. Borrelia hyökkää kollageenirakenteita vastaan, koska ne ovat niiden ravinnonlähde. Kollageeni ei ole vain iho ja nivelet. Kollageenirakenteet reunustavat kaikkia kehomme elimiä. Tästä tulee kaikkien myöhemmin ilmenevien oireiden lähde. Tämä selittää, miksi eri järjestelmien oireet ilmaantuvat Lymen taudin aikana. Jos suojaat kollageenirakenteita, oireet alkavat laantua. Minimoit myös tartunnan aikana aiheutuvat vahingot.

Buhner ei myöskään unohda antibakteerisia yrttejä. Ne sisältyvät myös hänen pöytäkirjaansa. On kuitenkin tärkeää, että ymmärrät, että Lymen taudin hoitoa tulee lähestyä kokonaisvaltaisesti.

Buhner, joka analysoi yrttejä niiden ominaisuuksien, kemiallisen rakenteen, käyttöturvallisuuden ja käyttöhistorian perusteella, valitsi yrttisarjan, joka estää kokonaisvaltaisesti koko monimutkaisen tartuntamekanismin.

Buhnerin perusprotokolla sisältää:

- Andrographis paniculata
- Japanilainen knotweed (latinaksi Polygonum cuspidatum)
- Kissan kynsi (Cat's Claw, Vilcacora, latinalainen Uncaria tomentosa)
- Salvia miltiorrhiza (punasalvia)
- kiinalainen pääkallohattu (Scutellaria baicalensis)
- Kollageeni
- Seleeni


Ja jos kyseessä on Lymen tauti, lisäksi:

- Gou teng (latinaksi Uncaria rhynchophylla)
- Tryptofaani

Samanaikaisten oireiden mukaan Buhner valitsee lisää yrttejä. Buhner kuvasi yksityiskohtaisen luettelon yrteistä moniin Lymen taudin oireisiin, mukaan lukien:

- lukuisat neurologiset oireet, esim. muistin toimintahäiriö, sanasumu, keskittymishäiriöt, hermoston tulehdus, Bellin halvaus, neurogeeninen kipu, hermosolujen demyelinaatio, vapina, "virtauksen tunne", pakko-oireinen häiriö;
- ahdistus, hysteria;
- masennus;
- unettomuus;
- nivelkipu;
- lihasten vapina, pistely, ryömiminen
- raajojen puutuminen
- lihas heikkous;
- turvonneet imusolmukkeet, laiska imusolmukkeet,
- silmäongelma;
- kardiologiset oireet;
- alhainen libido;
- iho-oireet;
- Päänsärky;
- väsymys;
- ruoansulatushäiriöt;
- maksaongelmat.

Oireisiin tarkoitettuja yrttejä tulee ottaa rinnakkain perusprotokollan yrttien kanssa. Ne tukevat lisäksi hoitoasi ja vähentävät Lymen taudin epämiellyttäviä oireita.

Koko Buhnerin protokolla ja annostus on kuvattu yksityiskohtaisesti Stephen Harrod Buhnerin kirjassa The Natural Treatment of Lymen taudin ja sen rinnakkaisinfektioiden - Chlamydiosis and Spotted Fever Rickettsial. Toinen painos, tarkistettu, laajennettu, päivitetty. "

Kun olet perehtynyt Buhner-protokollan ohjeisiin, muista muutama tärkeä käytännön vinkki:

1. Lopeta hoito vasta 12 kuukauden kuluttua. Jos tunnet olosi hyväksi muutaman kuukauden jälkeen, se ei ole vielä merkki parantumisesta. Borrelia-bakteeri muodostaa monimutkaisia ​​biofilmirakenteita, ottaa erilaisia ​​kehitysmuotoja, sulkeutuu kystiksi, mikä tarkoittaa, että kaikkien muotojensa torjuminen vie aikaa ja jos hoito lopetetaan liian aikaisin, hoitamaton infektio palaa jonkin ajan kuluttua, oireet voimistuvat. uudelleen ja sinun on aloitettava terapia alusta.

2. Buhner määrittelee yrttien enimmäisannokset. Suurimpia annoksia tulee säilyttää, kunnes oireet häviävät. Tämän ajan kuluttua, mutta ei yön yli, voit pienentää annoksiasi vähitellen ja siirtyä ylläpitoannokseen. Jos oireet toistuvat pienemmillä annoksilla, palaa enimmäisannoksiin.

3. Jos sinulla on Lymen tauti eikä sinulla ole oireita, pysy enimmäisannoksilla vähintään 60 päivää ja vaihda sitten ylläpitoannoksiin.

4. Buhnerin esittämä annostus toimii hyvin useimmille ihmisille ja on hyvin siedetty. Muista kuitenkin, että kehosi voi reagoida yksilöllisesti ja protokollassa määritellyt annokset voivat olla sinulle liian suuria tai liian pieniä. Buhner huomauttaa, että jos immuunijärjestelmäsi on erittäin terve tai jos tapaus on erittäin lievä, tarvitset todennäköisesti pienempiä annoksia. Jos immuunijärjestelmäsi on heikko tai tilasi on erittäin huono, tarvitset todennäköisesti suurempia annoksia. Jos olet erittäin herkkä ulkoisille aineille (tämä vaikuttaa noin 1 %:iin potilaista), saatat joutua käyttämään hyvin pieniä annoksia, jopa yhdestä viiteen tippaa kerrallaan.

5. Buhner antaa ohjeita siitä, mitä yrttejä tulee käyttää ja miten. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että et voi sisältää muita lisäyrttejä. Jos reagoit hyvin yrttiin, jota ei ole protokollassa, voit käyttää sitä. Buhnerin suosittelemat yrtit eivät osoita negatiivista vuorovaikutusta muiden yrttien kanssa. Ne toimivat synergistisesti toistensa kanssa.

6. Voit sekoittaa yrttejä keskenään. Niitä ei tarvitse ottaa erikseen. Voit kaataa kaikki mitatut tinktuurat yhteen lasiin ja juoda ne yhdessä, tai kaada kaikki tarvittavat jauhetut yrtit yhteen lasiin, kaada haaleaa vettä ja juoda sedimentin kanssa.

7. Jos käytät tuotetta, jolla on sitovia ominaisuuksia, esim. zeoliittia, käytä sitä aikaisintaan 30 minuuttia muiden protokollan sisältämien yrttien ottamisen jälkeen ja vähintään 4 tuntia ennen seuraavan annoksen ottamista protokollan tuotteista. Älä käytä sideaineita koko hoitojakson ajan, vaan vain Herx-reaktion aikana.

8. Monet ihmiset jättävät huomioimatta kollageenin käytön terapiassa. Tämä on vakava virhe. Kirjoitimme aiemmin kollageenin tärkeydestä. Ota siis käyttöön ruokavalio, jossa on runsaasti kollageenia, ja jos et pysty antamaan keholle riittävästi kollageenia ruokavaliosta, ota käyttöön lisäravinteita.

9. Muista, että bakteerit eivät rakenna vastustuskykyä yrteille. Yrttien kemiallinen rakenne on hyvin monimutkainen, liian monimutkainen vastustuskyvyn olemassaoloon. Yhden kemikaalin sijaan kasvit sisältävät satoja tai tuhansia erilaisia ​​yhdisteitä.

10. Anna kehollesi aikaa ja mahdollisuus uusiutua. Kehosi tarvitsee vähintään vuoden uusiutuakseen. Älä paina itseäsi liikaa, vaikka tuntisit olosi paremmaksi. Levätä. Tämä ei ole intensiivisten harjoitusten aika. Kohtuullinen fyysinen aktiivisuus on joka tapauksessa suositeltavaa, mutta ei kovin intensiivistä harjoittelua tai maratonia.

Toinen Buhnerin mainitsema erittäin tärkeä näkökohta, joka on olennainen osa tehokasta Lymen taudin hoitoa, on samanaikainen taistelu rinnakkaisinfektioita vastaan.

Monet ihmiset hoitavat vain Lymen tautia. Se keskittyy vain Borrelia-bakteerilajeihin. Valitettavasti Lymen tauti liittyy hyvin usein niin kutsuttuihin punkkien välittämiin rinnakkaisinfektioihin. Punkkien välittämät rinnakkaisinfektiot ovat samanaikaisia ​​​​infektioita, jotka aiheuttavat sairauksia, joita punkki välittää samanaikaisesti tai ei-samanaikaisesti Lymen taudin spirokeetan kanssa, tai rinnakkaisia ​​sairauksia, jotka tarttuvat toista reittiä pitkin. Yksi rinnakkaisinfektio lisää toisen loislajin tarttuvuutta ja helpottaa sen siirtymistä isännän elimistöön, mikä tarkoittaa, että myöhemmät infektiot ovat silloin paljon helpompia.

Tärkeimmät Lymen tautiin liittyvät rinnakkaisinfektiot ovat:

- Bartonella
- Babesia
- Chlamydia pneumoniae
- Erlichia
- Anaplasma
- Mykoplasma pneumoniae
- Rickettsia (Rickettsia)
- Yersina

Jokaisella näistä rinnakkaisinfektioista on oma erityinen toimintamekanisminsa kehossa ja ne aiheuttavat enemmän tai vähemmän erityisiä oireita. Lisäksi on muistettava, että bakteerien välillä on synergiaa. Kahden tai useamman punkkien välittämän taudinaiheuttajan infektoituessa niiden vaikutus kehoon on paljon vakavampi kuin jos olisit tekemisissä vain yhden taudinaiheuttajan hyökkäyksen kanssa. Lymen taudin oireet pahenevat ja Lymen spirokeetan negatiivinen vaikutus ihmiskehoon kasvaa. Borrellin poistaminen on käytännössä mahdotonta poistamatta samanaikaisesti muita infektioita. Jos joku hoitaa Lymen tautia, mutta ei samanaikaisesti hoitaa rinnakkaisinfektioita, tämä on yleisin ns. hoitoresistentin Lymen taudin syy.

Buhner on myös kehittänyt luonnollisen hoitoprotokollan jokaiselle yllä mainitulle rinnakkaisinfektiolle.

Product added to wishlist
Product added to compare.