Jarish-Herxheimerin reaktio

Jarish-Herxheimerin reaktio

- Luokat: Artikkelit

Herxheimer-reaktio eli Herx-reaktio on Lymen taudin oireiden tilapäinen paheneminen, joka ilmenee bakteeri-organismien massakuoleman yhteydessä taudin edetessä tai sen hoidossa. Tämän reaktion aikana muodostuu sytokiinejä, jotka laukaisevat tulehdusoireita, kuten kuumetta, nivel- ja lihaskipua, päänsärkyä, kognitiivisia heikkenemistä tai yleistä hyvinvoinnin heikkenemistä.

Herx-reaktio tarkoittaa usein sitä, että käyttämämme hoito, olipa kyseessä yrttihoito tai antibioottihoito, on tehokasta. Sen epäonnistuminen ei kuitenkaan tarkoita, että hoito olisi tehoton. Herxheimer-reaktiota ei esiinny kaikilla Lymen tautia sairastavilla potilailla. On arvioitu, että vain noin 15 % hoidetuista kokee sen oireita, usein lieviä.

Jos kuitenkin kärsit Herxa-reaktioista, voit käyttää seuraavaa luetteloa luonnollisista Herxy-poistomenetelmistä. Muista, ettet käytä kaikkia näitä tuotteita kerralla. Kokeile mikä ratkaisu sopii sinulle parhaiten.

Herx-reaktioon ja sen ehkäisyyn suositellut luonnontuotteet:

Nutramedix Burbur on Desmodium molliculum -lehdistä valmistettu uute. Yrttiä käytetään perinteisesti kehon puhdistamiseen. Se tukee erittäin tehokkaasti maksan, munuaisten, imunestejärjestelmän ja solumatriisin myrkkyjen poistumista. Se suojaa maksaa ulkoisilta myrkkyiltä, ​​kuten tietyiltä kemikaaleilta ja myrkyllisiltä homeilta. Se rauhoittaa Herx-reaktiota eli taudinaiheuttajien katoamisen ei-toivottuja vaikutuksia.

Nutramedixin Burbur-Pinella on kahden uutteen yhdistelmä: Burbur - Desmodium molliculumin ja Pinella Pimpinella anisumista. Burbur-Pinella tukee aivojen ja keskushermoston detoksifikaatiota, puhdistaa kehon myrkkyistä ja biotoksiineista, puhdistaa maksan, munuaiset, imusolmukkeet ja solujen väliset tilat, puhdistaa verta. Poistaa myrkkyjä aivoista, selkärangasta ja ääreishermostosta. Burbur-Pinella vähentää myös tehokkaasti Herx-reaktiota.

Zeoliitti on vulkaanista alkuperää oleva luonnollinen mineraali, yksi Herx-reaktion tehokkaimmista tuotteista. Sen pääaine on klinoptiloliitti. Zeoliitti vapauttaa kehoon arvokkaita ainesosia ja sitoo samalla monia haitallisia aineita, kuten lyijyä, kadmiumia, arseenia, kromia, nikkeliä ja ammoniumioneja. On tärkeää käyttää erittäin puhdasta zeoliittia, joka on tarkoitettu sisäiseen käyttöön. Suosittelemme, että ostat sertifioidun tuotteen.

Bentoniitilla on ominaisuuksia, jotka mahdollistavat sen houkuttelevan ja imevän myrkkyjä ja raskasmetalleja ilman, että se joutuu kemiallisiin reaktioihin kehossa. Bentoniitti muodostaa "sähkövarauksen" hydratoituessaan. Kosketuksen jälkeen veden kanssa se saa negatiivisen sähkövarauksen. Toksiinit, bakteerit, virukset, loiset ja muut epäpuhtaudet ovat positiivisesti varautuneita. Kun savea joutuu kehoon, se houkuttelee myrkkyjä. Mikä on erittäin tärkeää, bentoniitti ei imeydy elimistöön, joten se on täysin turvallista. Se kulkee ruoansulatuskanavan läpi ja imee myrkkyjä ja raskasmetalleja. Samaan aikaan savessa olevat mineraalit, kuten kalsium, magnesium, pii, alumiini ja kalium, vapautuvat ja tulevat saataville kehon aineenvaihduntaprosesseihin. Lopulta se karkotetaan luonnollisesti. Muista käyttää sisäkäyttöön korkealaatuista bentoniittia.

Klorellalla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka neutraloivat ympäristön saastumisen tai saastuneiden elintarvikkeiden kulutuksen seurauksena kehoon kertyneet myrkylliset aineet. Se puhdistaa kehon raskasmetalleista ja joistakin torjunta-aineista. Klorella myös imee myrkkyjä suolistosta, auttaa pääsemään eroon kroonisesta ummetuksesta ja neutraloimaan suolistokaasuja.

Aktiivihiili imee tehokkaasti myrkkyjä, mikä nopeuttaa merkittävästi niiden poistumista kehosta. Aktiivihiiltä käytettäessä tulee muistaa, että se ei toimi elimistössä valikoivasti, vaan sitoo poikkeuksetta kaiken, mukaan lukien ruoka-aineet ja lääkkeet. Hiilen yhdistelmä kiinteiden lääkkeiden kanssa voi auttaa imemään lääkkeen vaikuttavia aineita. Älä käytä aktiivihiiltä yhdessä lääkkeiden kanssa.

Alkalisointi - Herx-reaktion aikana kehon alkalisointi auttaa. Sairauden aikana keho happamoituu. Tämä on epäedullinen prosessi, koska entsymaattiset prosessit toimivat parhaiten neutraalissa pH:ssa (noin 7,4). Siksi, jos keho happamoituu, kannattaa happo-emästasapainoa siirtää ja pH tasapainottaa. Todistettu tuote on Alka-Seltzer (1 tabletti veteen liuotettuna 3-4 kertaa päivässä). Muita tapoja ovat C-vitamiinin ottaminen ja sitruuna-limeveden juominen. Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä voidaan käyttää myös sitruuna-lime-veden juomista. Sitruunan ja limetin mehu, vaikka se maistuu happamalta, muuttuu elimistössä emäksiksi, minkä ansiosta se lisää tilapäisesti emäksisiä varantoja.

Epson-suolakylvyt ovat erinomainen tuki kehon myrkkyjen poistamisessa ja tasapainon palauttamisessa. Nämä ovat niin sanottuja alkalisia kylpyjä. Niillä on happamuutta poistavia ja myrkkyjä poistavia ominaisuuksia. Epsom-suolan sulfaatit auttavat poistamaan myrkkyjä ja raskasmetalleja kehosta.

HUOM: Yllämainituista tuotteista löydät vahvasti sitovia aineita, eli zeoliittia, bentoniittia, klorellaa ja aktiivihiiltä. Muista käyttää niitä tietyn ajan kuluessa käyttämistäsi lääkkeistä ja yrteistä. Käytä niitä aikaisintaan 30 minuuttia muiden protokollan sisältämien yrttien ottamisen jälkeen ja vähintään 4 tuntia ennen seuraavan protokollan tuotteiden annoksen ottamista. Emme suosittele niiden käyttöä koko hoidon ajan. Käytä niitä vain Herx-reaktion yhteydessä.

Product added to wishlist
Product added to compare.