Glutationi-lisän edut

Glutationi-lisän edut

- Luokat: Artikkelit

Glutationi on niin kutsuttu "antioksidanttien isä". Se sai nimensä, koska se neutraloi vapaita radikaaleja ja tukee DNA:n korjausta. Sillä on myös erittäin vahvoja antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka poistavat myrkkyjä ja vapaita radikaaleja kehostamme. Lisäksi se auttaa immuunijärjestelmää tukemaan vastustuskykyämme. Ja nämä ovat vain joitain glutationin erittäin tärkeistä tehtävistä taistelussa Lymen tautia vastaan.

Glutationi koostuu kolmesta aminohaposta: glutamiinihaposta, glysiinistä ja kysteiinistä (NAC).

Glutamiini: on aminohappo, joka on osa yhdisteitä, jotka ovat proteiineja. Sen päätehtävänä on suoliston limakalvon uudistaminen, mikä tukee suoliston toimintaa. Se on myös vastuussa immuunisolujen lisääntymisestä, mikä auttaa torjumaan erilaisia ​​infektioita ja viruksia. Immuniteetin tehostamisessa on myös tärkeää, että eliön "taistelussa" bakteerien kanssa käytetään suurempia määriä glutamiinia, ja siksi sitä tulee täydentää, jos sinulla on krooninen sairaus. Sen vaikutus erityisesti Lymen taudin ja sen rinnakkaisinfektioiden tapauksessa suojaa bakteerien liikkumiselta, jolla on suora vaikutus tulehdukseen.

Glysiini: kuuluu endogeenisiin aminohappoihin, eli sellaisiin, joita elimistö voi syntetisoida itse. Lymen taudin ja sen rinnakkaisinfektioiden tapauksessa elimistö ei kuitenkaan pysty syntetisoimaan riittävästi tätä aminohappoa, joten sen täydentämistä tai lisäämistä ravinnosta suositellaan (tätä aminohappoa sisältävät ruoat ovat: tattari, kurpitsansiemenet, kala, punaiset linssit, vehnäleseet, vadelmat). Se on erittäin tärkeää, koska glysiini osallistuu maksan tukiprosessiin. Se vähentää kehomme tulehdusta ja parantaa unen laatua. Glysiinin puute voi edistää masennuksen tai keskittymisongelmien kehittymistä.

Kysteiini (NAC): se on myös yksi välttämättömistä aminohapoista, mutta kannattaa kuitenkin tietää, että optimaalisen määrän varmistamiseksi ruokalistallamme tulee olla runsaasti tuotteita, kuten auringonkukansiemeniä, soijapapuja, saksanpähkinöitä tai palkokasvien siemeniä ( linssit, kikherneet, pavut). NAC lisää merkittävästi kehon vastustuskykyä ja minimoi bakteeri-, sieni- tai virusinfektioiden riskiä. Ja mikä tärkeintä, sen avulla voit lisätä glutationin tuotantoa kehossa.

Glutationitason testaus:

Kun päätämme testata, kannattaa tarkistaa pelkistyneen ja kokonaisglutationin taso. Jos edellisen suhde jälkimmäiseen ylittää raja-arvon (> 0,8), kannattaa harkita täydentämistä.

Mitä lisäainetta käyttää?
Kun päätämme ottaa lisäravinteita, on tärkeää valita oikea muoto. Glutationin yleinen biologinen hyötyosuus ja imeytyvyys on alhainen, joten hyötyäkseen se on otettava vähennetyssä (tai aktiivisessa) muodossa. Glutationilla täydennettäessä tulee myös huolehtia riittävästä E-vitamiinin, C-vitamiinin ja seleenin saannista ruokavaliosta.

Voit saada sekä NAC:n että Glutationin pienennetyssä muodossa Alinessilta

- NAC N-asetyyli-L-kysteiini, 500 mg, 100 korkkia

- L-glutationi alennettu 500 mg, 100 kapselia.

Lymen tautiin liittyvät glutationin terveyshyödyt?

1. Tukee immuunijärjestelmää
Infektion seurauksena oksidatiivinen stressi ja tulehdus lisääntyvät, mikä johtaa glutationin puutteeseen. Kun se on puutteellinen, immuunisolut menettävät kykynsä taistella tautia vastaan. Glutationin luonnollisen tason palauttaminen vähentää oireiden vakavuutta.

2. Sillä on vaikutusta mielenterveyteen
Masennuspotilailla on alhaisemmat glutationipitoisuudet.

3. Vähentää tulehdusta
Se pystyy estämään sytokiinien tuotannon.

4. Vähentää antioksidanttistressiä
Se vähentää reaktiivisia happilajeja ja tukee siten muita antioksidantteja, kuten E-vitamiinia.

5. Tukee suolistoa
Glutationi tukee glutationiperoksidaasin toimintaa, joka on keskeinen entsyymi, joka osallistuu vapaiden radikaalien poistoon.

6. Ylläpitää maksan terveenä
Se vähentää maksasolujen vaurioita, mikä voi estää maksaongelmia.

Glutationi on siksi välttämätön kehon tukemisessa taistelussa Borrelia spirochetes -bakteeria vastaan, mikä tekee siitä erinomaisen lisäyksen Buhnerin ydinprotokollaan.

Product added to wishlist
Product added to compare.