Japanilainen knotweed-jauhe (Nuherbs Co.) (453,5 g) Näytä suurempana

Japanilainen knotweed-jauhe (Nuherbs Co.) (453,5 g)

NUHP03

Uusi tuote

Japanilainen solmu (Polygonum cuspidatum) stimuloi ja moduloi immuunijärjestelmää. Yrtillä on myös anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Polygonum cuspidatumin vaikuttavat aineet kulkevat veri-aivoesteen läpi ja vaikuttavat keskushermostoon, jossa ne vaikuttavat Borrelia-bakteereihin.

Tiedot

rating Lue 2 arvostelut
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 2

31,81€

Määräalennus

Määrä Alennus Säästät
3 3% Jopa 2,86€
5 5% Jopa 7,95€
10 10% Jopa 31,81€

Tiedot

Japanilainen knotweed

Lat. Polygonum cuspidatum

Kiinalainen nimi: Hu Zhang

 

Japanilainen solmu (Polygonum cuspidatum) stimuloi ja moduloi immuunijärjestelmää. Yrtillä on myös anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Polygonum cuspidatumin vaikuttavat aineet kulkevat veri-aivoesteen läpi ja vaikuttavat keskushermostoon, jossa ne vaikuttavat Borrelia-bakteereihin. Yrtti suojaa erityisesti aivoja tulehduksellisilta vaurioilta, mikrobien endotoksiineilta ja bakteeri-infektioilta. Japanilaista knotweediä käytetään mm. Neuroborrelioosin hoidossa.

Nuherbs Co.

Nuherbs Co on johtava amerikkalainen maahantuoja korkealaatuisia laboratoriotestattuja kiinalaisia kasviperäisiä kaavoja, irtotavarana yrttejä, kiinalaisen lääketieteen tarvikkeita ja muita räätälöityjä tuotteita. Nuherbs Co. on yksi tunnetuimmista kiinalaisten yrttien toimittajista Amerikan markkinoilla. Yhtiö toimii vuodesta 1979.

Ainekset: Polygonum cuspidatum -juuri (juurakko), jauhe

Nettopaino: 453,5 g

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Arvostelut

rating
rating