E-vitamiini Tokotrienols Complex Plus 50 mg Tokotrienols Q10, 60 caps.

E-vitamiini Tokotrienols Complex Plus 50 mg Tokotrienols Q10, 60 caps.

ALI19
Obecnie brak na stanie
17,65 €

Aliness Tokotrienols Complex PLUS on ravintolisä, joka sisältää patentoidun kompleksin EVNol Suprabio ™, joka sisältää erittäin imeytyviä, luonnollisia E-vitamiiniyhdisteitä.

 

E-vitamiini Tokotrienols Complex Plus 50 mg Tokotrienols Q10

Aliness Tokotrienols Complex PLUS on ravintolisä, joka sisältää patentoidun kompleksin EVNol Suprabio ™, joka sisältää erittäin imeytyviä, luonnollisia E-vitamiinin yhdisteitä. Kompleksi on saatu raakapalmuöljystä ensimmäisessä puristuksessa. EVNol Suprabio ™ on ainoa tämän tyyppinen kompleksi, jonka FDA (Food and Drug Administration) on hyväksynyt. Valmiste sisältää myös koentsyymiä Q10 ja karotenoidien seosta, joilla on E-vitamiinin tavoin antioksidanttivaikutusta. EVNOL SUPRABIOTM lisää tokotrienolien imeytymistä veressä ja elimissä jopa 300%.

E-vitamiini on itse asiassa ryhmä yhdisteitä - tokoferolien ja tokotrienolien johdannaisia - joilla on samanlainen aktiivisuus ja kemiallinen rakenne (sisältää kromanirungon). Ne ovat rasvaliukoisia yhdisteitä. Määritelmän mukaan E-vitamiini on toimitettava ruoan kanssa.

MedicaLine

MedicaLine on puolalainen lääkkeiden ja ravintolisien tuottaja, joka toimii paikallisilla markkinoilla vuodesta 2007. MedicaLine omistaa ravintolisäbrändin Aliness. Aliness-tuotemerkit sisältävät luonnollisia yhdisteitä, joille on ominaista nopea ja korkea aktiivisten aineiden imeytyminen. Tarjontaan sisältyviä vitamiineja voivat käyttää gluteeniton ruokavalio sekä allergiat ja laktoosi-intoleranssit.

 

Ravintolisä

 

Ainekset:   EVNol SupraBio ™, sekoitus tokotrienoleja, kasviskvaleenia, fytosterolikompleksia, karotenoidiseosta, koentsyymi Q10, kapselin ainesosia (gelatiini, kostutusaine: glyseriini, puhdistettu vesi).

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli) (% RWS-vertailupäiväannos%) :

EVNol Suprabio ™ - 345 mg

Tokotrienolien seos, mukaan lukien: - 50 mg

d-gammatokotrienoli - 25 mg

d-alfa-tokotrienoli - 16 mg

d-delta-tokotrienoli - 7 mg

d-beeta-tokotrienoli - 2 mg

E-vitamiini (mukaan lukien EVNol Suprabio ™ (d-alfa-tokoferoli) ja tokotrienolien seos) - 63,50 mg (* 530,00% päivittäisestä annoksesta)

Kasvisskvaleeni - 6,58 mg

Fytosterolikompleksi - 3,29 mg

Karotenoidien seos - 10 µg

Koentsyymi Q10 - 1,5 ug

                                       

Suositeltu päivittäinen saanti:   1 kapseli aterian aikana.

Nettopaino: 60 kapselia

Varastointi:   Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse.

 

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päiväannosta päivällä. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana olevat tai imettävät naiset. Tätä tuotetta ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.