B12-vitamiini Metyylikobalamiini 1000 ug, 100 korkkia

B12-vitamiini Metyylikobalamiini 1000 ug, 100 korkkia

ALI04
7,32 €
rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1

Tuote sisältää B12-vitamiinin aktiivisimman muodon - metyylikobalamiinin.

 

B12-vitamiini Metyylikobalamiini 1000 ug

 

Tuote   sisältää B12-vitamiinin aktiivisimman muodon metyylikobalamiinia. B12-vitamiini tukee immuunijärjestelmää ja hermostoa. Se auttaa ylläpitämään normaalia homokysteiinin metaboliaa ja punasolujen tuotantoa. Lisäksi B12-vitamiini   auttaa vähentämään väsymystä. sekä estää hermovaurioita.   Ravintolisä F-VIT B12 ei sisällä täyteaineita, säilöntäaineita, väriaineita tai makeutusaineita.

MedicaLine

MedicaLine on puolalainen lääkkeiden ja ravintolisien tuottaja, joka toimii paikallisilla markkinoilla vuodesta 2007. MedicaLine omistaa ravintolisäbrändin Aliness. Aliness-tuotemerkit sisältävät luonnollisia yhdisteitä, joille on ominaista nopea ja korkea aktiivisten aineiden imeytyminen. Tarjontaan sisältyviä vitamiineja voivat käyttää gluteeniton ruokavalio sekä allergiat ja laktoosi-intoleranssit.

Ravintolisä

Ainekset:   täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, B12-vitamiini (metyylikobalamiini). Kuoren ainesosat: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (HPMC) - Vcaps®-kapseli

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli) (% RWS-päivittäinen saanti%) : V- vitamiini B12 (metyylikobalamiini) -   1000 mcg (µg) (40000%)

 

Suositeltu päivittäinen saanti:   Ota 1 kapseli päivässä, mieluiten aterian aikana.

 

Nettopaino: 100 vege caps.

 

Varastointi:   Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse.

 

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päiväannosta päiväsaikaan. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana olevat tai imettävät naiset. Tätä tuotetta ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

 

 

Uusi
rating 10
2021-04-14
Jake

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.