Burbur Nutramedix 30ml Näytä suurempana

Burbur Nutramedix 30ml

CS18

Uusi tuote

Burburia, Perun yrttilehtiä, on käytetty monien vuosien ajan keittämissä ja infuusioissa.

Tiedot

rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1

21,33€

Tiedot

Burbur Detox


Burburia, Perun yrttilehtiä, on käytetty monien vuosien ajan keittämissä ja infuusioissa. Kasvi on kotoisin Andien keskiosasta ja kasvaa villinä Keski- ja Etelä-Amerikassa. Meksikossa se tunnetaan nimellä Amor-seco, ja Venezuelassa sitä kutsutaan Pega-Pega.

Burbur-lehden tiedetään sisältävän flavonoideja, alkaloideja, sojasaponiineja ja vaikuttavaa yhdistettä nimeltä Astragalin - jota löytyy myös tunnetusta Astragalus-yrtistä.Nutramedix ®

Nutramedix on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1993. Se tuottaa korkealaatuisia bioaktiivisia kasviuutteita patentoituun uuttomenetelmään perustuen. Nutramedixin tuotteille on ominaista korkea teho ja laaja kirjo toimintaa.


Ravintolisä


Ainesosat: Desmodium molliculum -lehtiuute, kivennäisvesi, etanoli (20-24)%.

Kuinka käyttää: Ravista hyvin ennen jokaista käyttöä. Laita 10 tippaa 1,2 dl: aan vettä ja odota minuutti ennen juomista. Voidaan ottaa useita kertoja päivässä tarpeen mukaan tai lääkärisi ohjeiden mukaan.


Nettopaino: 30 ml

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Arvostelut

rating