Copper Trio 2,5 mg, 100 tablettia

Copper Trio 2,5 mg, 100 tablettia

ALI16
6,49 €
rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1

Ravintolisä sisältää: sitraattia, glukonaattia ja kuparisulfaattia - näille muodoille on tunnusomaista korkea hyötyosuus.

 

Kuparitrio 2,5 mg

Ravintolisä sisältää: sitraattia, glukonaattia ja kuparisulfaattia - näille muodoille on tunnusomaista korkea hyötyosuus. Kunkin kuparimuodon sisältö on 1/3 kuparioneiksi laskettuna.

Kupari on välttämätön hemoglobiinin synteesissä ja yhdessä raudan kanssa osallistuu hapen kuljettamiseen soluihin, mukaan lukien herkkiä hypoksiahermokudoksille. Tämä elementti vaikuttaa aivoihin ja hermoimpulssien siirtymiseen sekä välittäjäaineiden tasoon. Kupari parantaa immuniteettia ja suojaa kehoa vapaita radikaaleja vastaan.

 

MedicaLine

MedicaLine on puolalainen lääkkeiden ja ravintolisien tuottaja, joka toimii paikallisilla markkinoilla vuodesta 2007. MedicaLine omistaa ravintolisäbrändin Aliness. Aliness-tuotemerkit sisältävät luonnollisia yhdisteitä, joille on ominaista nopea ja korkea aktiivisten aineiden imeytyminen. Tarjontaan sisältyviä vitamiineja voivat käyttää gluteeniton ruokavalio sekä allergiat ja laktoosi-intoleranssit.

 

Ravintolisä

Ainekset:   täyteaine - kalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, akaasiakuitu, kupari (kuparisitraatti, kupariglukonaatti, kuparisulfaatti), paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi.

 

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli) (% RWS-vertailupäiväannos): Kupari (sitraatti, glukonaatti, sulfaatti) - 2,5 mg (* 250%)

 

Suositeltu päivittäinen saanti:   1 tabletti päivässä aterian aikana.

Nettopaino: 100 tablettia

Varastointi:   Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse.

 

Varoitus:   Älä ylitä suositeltua päiväannosta päiväsaikaan. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana olevat tai imettävät naiset. Tätä tuotetta ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

 

 

 

 

Uusi
Great!!!
rating 10
2022-08-23
If You Step On Me I Sing ;-)
Nice price/quality

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.