Luonnonmukainen teasel-juuri, alkoholiton uute (200 ml)

Luonnonmukainen teasel-juuri, alkoholiton uute (200 ml)

KAR07
43,94 €
Teasel-juurella on bakteriostaattisia, kipua lievittävää ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Yrttiä käytetään selkärangan, raajojen ja polvien kipuun liittyvien oireiden hoitoon.

 
Teasel-juuren alkoholiton uute

Lat. Dipsacus sylvestris

Teasel-juuren tinktuura valmistetaan Wolf-Dieter Storlin reseptin mukaan, joka on kirjoittanut kirjan "Healing Lymen taudin luonnollisesti". Teasel-juurella on bakteriostaattisia, kipua lievittävää ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Yrttiä käytetään selkärangan, raajojen ja polvien kipuun liittyvien oireiden hoitoon. Katsotaan, että teasel-juuri parantaa verenkiertoa ja on hyödyllinen kroonisista sairauksista toipumisessa.

Kardenwelt

Kardenwelt-yhtiön tuotteet ovat peräisin biologisesti kontrolloidulta maataloudelta ja niillä on Demeter-sertifikaatti (Saksan luomutuottajien liiton sertifikaatti). Yritys on erikoistunut valmistamaan korkealaatuisia Teasel-juuria sisältäviä tuotteita Wolf-Dieter Storlin reseptin perusteella. Huolellisesti valmistetut uutteet ja tinktuurat ovat erittäin runsaasti aktiivisia kasviaineita ja eteerisiä öljyjä, ja ne imeytyvät erittäin hyvin ihmiskehoon.

Lisäravinne

Ainesosat: Teasel-juuriuute, kasviglyseriini E422. Pitoisuus 1:1

Suositeltu päiväannos: Ensimmäisellä viikolla suosittelemme pienennettyä annosta vain 2 x 10 tippaa.
Asiakkaamme ottavat keskimäärin 2 x 50 tippaa päivässä (aamulla ja illalla) noin 6 kuukauden ajan

Nettopaino: 200 ml

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.