CV Formula 1 (100 ml) Lymeherbs - 1 Näytä suurempana

CV Formula 1 (100 ml)

LMM01

Uusi tuote

CV1 Formula -tinktuura on korkealaatuinen ravintolisä, joka sisältää maseraattia, joka on valmistettu seuraavien yrttien sekoituksesta: kiinalainen kallokapseli, Isatis tinctoria, Kudzu ja lakritsi.

Tiedot

14,01€

Tiedot

CV1 kaava

CV1 Formula -tinktuura on korkealaatuinen ravintolisä, joka sisältää maseraattia, joka on valmistettu seuraavien yrttien sekoituksesta: kiinalainen kallokapseli, Isatis tinctoria, Kudzu ja lakritsi. Valmiste on osa sarjaa CV1 Formula, CV2 Formula, CV3 Formula. Valmistetta suositellaan immuunijärjestelmän vahvistamiseen virusinfektioiden lisääntymisen aikana. Yrttisekoituksella on antiviraalisia ominaisuuksia.


Lymeherbit

 
Ravintolisä


Ainesosat: Scutellaria baicalensis ( Scutellaria baicalensis ) juuri, Isatis tinctoria  juuri, Kudzu ( Pueraria lobata ) juuri, lakritsi ( Glycyrrhiza glabra ) juuri, luomualkoholi (50%), tislattu vesi.

Kuivayrtti/kuukautistilasuhde: 1:5

100 ml tinktuuria valmistettiin 20 g:sta raaka-ainetta.

Suositeltu päiväannos: 2,5-5 ml 3 kertaa päivässä

Nettopaino: 100 ml

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisillä ei voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Arvostelut

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun

rating 10
CV Formule 1 (100 ml)
Bonjour, \r\nJe recommande vivement les produits de \'Lymeherbs\'. La livraison était très rapide vers la France, et l\'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind