Lactibiane Immuno

Lactibiane Immuno

PileJe
MED09A
26,75 €

Lactibiane Immuno tukee immuunijärjestelmän oikeaa toimintaa. Se on erityisesti valittu probiootti, joka vahvistaa kehon puolustuskykyä ja suolistoestettä.

 

Lactibiane Immuno

Lactibiane Immuno tukee immuunijärjestelmän oikeaa toimintaa. Se on erityisesti valittu probiootti, joka vahvistaa kehon puolustuskykyä ja suolistoestettä. Kaikkien toisiaan täydentävien komponenttien läsnäolo antaa keholle mahdollisuuden toimia useilla puolustusmekanismeilla ja vahvistaa niitä tehokkaasti.

Lactibiane Immuno sisältää seuraavien mikrobikantojen maitohappobakteerien seoksen: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201.

Suositellaan lisäravinteeksi:

  •         immuunipuutos,
  •         toistuvat infektiot,
  •         suun infektioiden ehkäisy.

PiLeJe

Groupe PiLeJe on ranskalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1991. PiLeJe tarjoaa vain luonnollista alkuperää olevia tuotteita annoksina, jotka vastaavat ihmiskehon päivittäisiä tarpeita ja joille on ominaista ruoansulatuskanavan optimaalinen assimilaatio.

 

Lisäravinne

Ainesosat: maitohappobakteerit: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201, C- ja D3-vitamiinit, täyteaine: frukto-oligosakkaridit, sikuriinuliini, mikrokiteinen selluloosa, laktoosi, maitoproteiinit, makeutusaine: minttusteraatti .

Keskiarvot 1 tabletissa
maitohappobakteerit 2,10 9 cfu

Suositeltu päiväannos: 1 imeskelytabletti päivässä. Älä ota sitä aterian yhteydessä.

Nettosisältö: 19g - 30 imeskelytablettia

Varastointi: Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Ravintolisiä ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaajana). Alle 6-vuotiaat lapset eivät saa käyttää tuotetta.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.