Olej żywokostowy z gojnikiem (100 ml) Näytä suurempana

Comfrey- ja Ironwort-öljy (100 ml)

AST11

Uusi tuote

Comfrey- ja Ironwort (Shepard's Tea) -öljyä on käytetty lääketieteessä vuosisatojen ajan, pääasiassa luukudoksen ongelmien varalta. Se tukee tehokkaasti selkärangan, lonkkanivelen, polven, reumaattisen kivun ja iskiasin sairauksien hoitoa.

Tiedot

rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1

3,62€

Tiedot

Comfrey ja Ironwort Oil

Comfrey ja Ironwort (Shepard's Tea) -öljyä on käytetty lääketieteessä vuosisatojen ajan, pääasiassa luukudoksen ongelmien varalta. Se tukee tehokkaasti selkärangan, lonkkanivelen, polven, reumaattisen kivun ja iskiasin sairauksien hoitoa. Comfrey- ja Ironwort Oil -öljyä voidaan levittää, jos niillä on murtumia, sijoiltaan tai mustelmia. Se on korvaamaton jänteen tulehduksessa ja tromboflebiitissä. Comfrey- ja Ironwort-öljy sisältää muun muassa allantoiinia, joka stimuloi kudosten ja auksiinien uudistumista - hormonia, joka luo helposti uuden kudoksen ja parantaa nopeasti haavat. Se sisältää myös tanniineja, limaa ja polyfenoleja.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron on puolalaisen laadukkaiden yrttituotteiden jakelija. Yritys toimii Puolan markkinoilla yli 15 vuoden ajan. Tuotteiden raaka-aineet toimitettiin huolella valituille toimittajille. Monet heidän tarjoamistaan yrtteistä ovat luonnonvaraisia.

Ainekset:   70% Symphytum officinale -öljy, 30% Sideritis-öljy, allantoiini (enintään 4,7%), kasviliima (noin 29%), fenolihapot (rosmariinihappo), pyrolyysi-alkaloidit (0,02-0,7%), tanniinit, C-vitamiinit, Luonnollista alkuperää olevat K, B1, B2, B6, A, E, P, foolihappo, flavonit, luonnosta peräisin olevat flavonoidit.

Nettopaino:   100 ml

Varastointi:   Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Arvostelut

rating
Olejek cudo
Świetny olejek przy bólach reumatycznych itp