Gotu Kola 400 mg, 100 kapselia

Gotu Kola 400 mg, 100 kapselia

NVT04
6,86 €
Gotu kola tunnetaan Kiinassa pitkäikäisyyden ihokasvina.

 
Gotu Kola
(lat. Centella asiatica)

 

Gotu Kola (lat. Centella asiatica), joka tunnetaan myös nimellä aasialainen pennywort, kasvi umbellate-perheestä, joka tunnetaan myös tuhansia vuosia Ayurvedassa. Gotu kola tunnetaan Kiinassa pitkäikäisyyden ihokasvina. Intiassa sitä pidetään yhtenä nuorentavimmista kasveista. Se tasoittaa ihoa ja parantaa sen kosteutta, estää ryppyjä, vähentää selluliittia ja nopeuttaa rasvanpolttoa. Gotu kolan vaikuttavat aineosat vaikuttavat oikeaan kognitiiviseen toimintaan, tukevat muistia ja keskittymistä.

 

Natvita

NAT Sp. z oo on yritys, joka keskittyy korkealaatuisten elintarvikkeiden ja luonnollisten ravintolisien tuotantoon NatVita-tuotemerkillä. NatVita-tuotteet ovat peräisin luomuviljelystä ympäri maailmaa. Tarjotut tuotteet on merkitty BIO-sertifikaatilla ja täyttävät korkeimmat luonnollisesta alkuperästä johtuvat laatustandardit.

Lisäravinne

 

Ainekset: Gotu Kola (Centella asiatica), hyytelöimisaine: selluloosa (kapseli)

 

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (6 kapselia): Gotu Kola - 2400 mg

 

Suositeltu päivittäinen saanti: 2 kapselia, 3 kertaa päivässä.

 

Nettopaino: 40 g - 100 kapseliaVarastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

 

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja annoksia päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaavana). Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

 

 

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.