Alennettu hinta! N-asetyyli-L-tyrosiini (350 mg) 60 kasviskapselia - 1 Näytä suurempana

N-asetyyli-L-tyrosiini (350 mg) 60 kasviskapselia

MNN04

Uusi tuote

N-asetyyli-L-tyrosiini on aminohappo, jota käytetään välittäjäaineiden tuottamiseen ja joka edistää kognitiivista hyvinvointia.

Tiedot

10,93€

-10%

12,15€

Tiedot

N-asetyyli-L-tyrosiini


N-asetyyli-L-tyrosiini on aminohappo, jota käytetään välittäjäaineiden tuottamiseen ja joka edistää kognitiivista hyvinvointia.

 

Mind Nutrition Oy

Mind Nutrition on ollut yhdeksän vuoden ajan eturintamassa tehokkaiden, luonnollisten nootrooppisten pinojen ja lisäravinteiden kehittämisessä Isossa-Britanniassa. Riippumattomia ja akkreditoituja laboratorioita käytetään jokaisen ainesosamme tarkistamiseen arvioimalla puhtaus, raskasmetallipitoisuus ja epäpuhtaudet.

 

Ravintolisä

 

Ainekset: N-asetyyli-L-tyrosiini , mikrokiteinen selluloosa (täyteaine), pullulaani (kapseli).

 

Tämä tuote ei sisällä säilöntäaineita, hiivaa, gluteenia, tärkkelystä ja laktoosia. Ei lisättyä suolaa tai sokeria. GMO-vapaa.

 

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli): N-asetyyli-L-tyrosiini - 350 mg

 

Käyttö: ota 1 tai 2 kapselia päivässä ruoan kanssa. Ihannetapauksessa ota aamu ennen intensiivistä fyysistä toimintaa tai ennen äärimmäistä keskittymistä vaativia tilanteita. Älä ota minkään muun piristeiden tai painonlaskujen kanssa. Älä ylitä NELJÄ (4) KAPSELIA 24 tunnin aikana. Jos käytät sulbutiamiinia ensimmäistä kertaa, aloita yhdellä kapselilla päivittäin ja arvioi suvaitsevaisuutesi sieltä.

 

Nettopaino: 60 kasviskapselia

  

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

 

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

 

 

Arvostelut

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun