Oliivilehtiuute 500mg, 60 caps. Now Foods  - 1 Näytä suurempana

Oliivilehtiuute 500mg, 60 caps.

NOW12

Uusi tuote

Oliivilehdellä on antibakteerisia, viruslääkkeitä ja sienilääkkeitä.

Tiedot

8,34€

Tiedot

Oliivinlehtiuute

Lat. Olea europaea

 

 

Oliivilehdellä on antibakteerisia, viruslääkkeitä ja sienilääkkeitä. Se auttaa torjumaan resistenttejä bakteereja ja sieniä, kun se saavuttaa mikro-organismin solukalvon ja liuottaa sen, mikä mahdollistaa patogeenin tuhoutumisen. Oliivinlehti parantaa myös immuunijärjestelmän toimintaa.

 

Nyt Foods ®

Now Foods ® on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija. Yhtiö toimii vuodesta 1948 ja on yksi markkinoiden johtavista yrityksistä. Now Foods ® -tuotteet valmistetaan hyvän tuotantotavan (GMP) korkeimpien standardien mukaisesti.

 

Ravintolisä

Ainekset: Oliivilehtiuute (standardoitu 20% oleuropeiinia), selluloosa (kapseli), magnesiumstearaatti (kasvislähde) ja piidioksidi.

 

Sisältö suositellussa päivittäisannoksessa (1 kapseli): Oliivinlehtiuute (Olea europaea) (standardoitu vähintään 6% Oleuropeiiniin)   - 500 mg

 

Suositeltu päivittäinen saanti: Ota 1 kapseli 1-3 kertaa päivässä tarpeen mukaan.

 

Nettopaino: 60 kapselia

 

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

 

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja annoksia päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaavana). Tuotetta ei suositella raskaana oleville naisille eikä imettäville äideille.

 

 

Arvostelut

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun