Bicaps-glukosamiini (glukosamiini + kondroitiini), 60 caps

Bicaps-glukosamiini (glukosamiini + kondroitiini), 60 caps

FM26
8,60 €

BICAPS GLUCOSAMINE sisältää 700 mg äyriäisistä peräisin olevaa D-glukosamiini 2KCI -sulfaattia, mukaan lukien 420 mg D-glukosamiinia ja 25 mg hain shondroitiinisulfaattia, mukaan lukien 18,15 mg kondroitiinia. Tuote ei sisällä keinotekoisia lisäaineita.

 

Bicaps glukosamiini

Glukosamiini + kondroitiini

BICAPS GLUCOSAMINE sisältää 700 mg äyriäisistä peräisin olevaa D-glukosamiini 2KCI -sulfaattia, mukaan lukien 420 mg D-glukosamiinia ja 25 mg hain shondroitiinisulfaattia, mukaan lukien 18,15 mg kondroitiinia. Tuote ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Glukosamiinisulfaatti tukee niveliä. Tämä aine on nivelrustossa, nivelsiteissä ja jänteissä olevien yhdisteiden rakennusosa.

BICAPS C 1000 sisältää luonnollisen pullulaanikapselin. Pullulaani saadaan luonnollisella käymisprosessilla. Tuotannon aikana eläinperäisiä surokoita ei käytetä, joten kapseli sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Tuote ei sisällä keinotekoisia täyteaineita, paakkuuntumisenestoaineita ja väriaineita, kuten: magnesiumstearaatti, piidioksidi, titaanidioksidi jne.

Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

FORMEDS Sp. z oo

Yritys FORMEDS Sp. z oo on erikoistunut ravintolisien tuotantoon puhtaana jauheena, johon ei ole lisätty säilöntäaineita, värejä ja makeutusaineita. Se tarjoaa luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia tuotteita. Koko tuotantoprosessi on HACCP-järjestelmän mukainen. Tuotteiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet hankitaan arvostetuilta eurooppalaisilta toimittajilta.

Ravintolisä

Ainekset: D-glukosamiinisulfaatti 2KCI äyriäisistä, pullulaani (kapselikuori), hain kondroitiinisulfaatti.

Päivittäinen annos - 1 kapseli sisältää (vertailusaanti%):

D-glukosamiini 2KCI-sulfaatti - 700 mg, mukaan lukien: D-glukosamiini - 420 mg;

Hain kondroitiinisulfaatti - 25 mg, mukaan lukien: kondroitiini - 18,15 mg.

Suositeltu päivittäinen saanti: Ota 1 kapseli kerran päivässä aterian aikana.

Nettopitoisuus: 43,5 g - 60 kapselia

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja päivittäisiä annoksia päivässä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.