Etana Natural 200 ml

Etana Natural 200 ml

ZAR05
Viimeiset tuotteet varastossa
29,99 €

Laadukas ravintolisä SNAIL NATURAL koostumuksessaan sisältää hydrolysaattia jalan lihasta, Helix Aspersa Muller.

 

Etana Luonnollinen

Laadukas ravintolisä SNAIL NATURAL koostumuksessaan sisältää hydrolysaattia jalkojen lihasta, Helix Aspersa Muller -mehutiivistettä Helix Aspersa Mullerilta, vallankumoukselliselta tavalla ZaraPharm-yhtiöltä, vitamiineja ja stabilointiaineita, jotta tuotteella on positiivinen vaikutus:

 • gastro
 • suolisto-ongelmat (haavaumat, gastriitti, hapot ja vatsan vakavuus, närästys, kivut, vatsa jne.)
 • avustaminen aknen hoidossa
 • tasoittaa ryppyjä
 • immuunijärjestelmän stimulointi (antioksidantti ja energisoiva vaikutus)
 • haavaumien, haavojen, infektioiden ja arpien väheneminen
 • ruumiin happamuuden vähentäminen
 • hiusten pigmentti (harmaantumista vastaan)
 • kolesterolin imeytymisen väheneminen
 • suoliston kasvisto
 • Kiinteyttää, ravitsee ja tasoittaa ihoa
 • avustaminen ihosairauksien hoidossa
 • koko organismin uudistuminen ja ravitsemus

Siirapin vaikutusta tehostetaan lisäksi lisäämällä C-vitamiinia, dekspanthenolia ja akaasiaa, jotka yhdessä luonnollisten limakomponenttien kanssa tukevat voimakkaasti regeneratiivisia ja happamuutta vähentäviä prosesseja. Ainesosien yhdistelmän ansiosta tuotteella on lisäksi hapettava ja virkistävä vaikutus kehomme. Siirapin antibakteeriset ominaisuudet voidaan katsoa johtuvan useista peptideistä, joten uutetta voidaan käyttää myös antibioottiterapiassa - Helicobacter pylorin aiheuttamia maha-suolikanavan infektioita vastaan .

Se toimii luonnollisena antibioottina ja on tehokkaampi kuin lääkkeet, joita ihmiskeho usein vastustaa. Kuparia sisältävien peptidien pitoisuus uutteessa on epätavallinen. Ne stimuloivat kollageenin, elastiinin muodostumista ja korjaavat kudosta ja limakalvoa, minkä ansiosta valmiste on täydellinen ihmisille, joilla on dermatologisia häiriöitä.

Tämä tuote tarjoaa luonnollisia uutteita, jotka eivät vahingoita kehoa, estävät Helicobacter Pylory -bakteerikannan kehittymistä ja pysyvät turvallisina molemmille puolille - elimistömme uskomattomien ominaisuuksien lisäksi liman saaminen etanoista ei vahingoita heitä ja on täysin turvallista niitä. Etana limaa uutetaan vallankumouksellisella menetelmällä ja se täyttää kosmetiikka- ja lääketeollisuuden odotukset - vatsa- ja pohjukaissuolisairauksien hoidosta ihon täydelliseen uudistumiseen. Lima sisältää entsyymejä, peptidejä, happoja, oligosakkarideja ja liukoisia proteiineja, jotka tukevat limakalvon uudistumista. Tämä ainesosa, etanan hienostuneen sulkuuutteen ansiosta, vähentää arpia hetkessä esteettisessä kosmetiikassa. Korkealaatuisen liman ansiosta tämä ainesosa on runsas luonnon kollageenin, elastiinin, glykolihapon, allantoiinin, vitamiinien ja luonnollisten antibioottien lähde, jolla on erinomainen biologinen hyötyosuus - mikä tarkoittaa, että sillä ei ole vain voimakas korjaava vaikutus kudokseen, vaan myös merkittävästi näkyvissä iholle - kiinteyttävä, uudistava ja tasoittava.

Tällä aineella on pääasiassa parantavia ominaisuuksia - se tukee haavojen, aknevaurioiden ja ärsytysten paranemista. Se kiinteyttää ja tasoittaa ihoa, jota ikääntyminen merkitsee.

Kyseisen tuotteen sisältämä B5-vitamiini (pantoteenihappo) osallistuu myös ihosolujen ja limakalvojen uudistumiseen ja osallistuu vasta-aineiden tuotantoon, jotka ovat osa immuunijärjestelmää, mikä vahvistaa ravintolisän ominaisuuksia. Tukemalla hiusten pigmentaatioprosessia B5-vitamiini estää hiusten harmaantumista.

Pantoteenihappo osallistuu kehon energianhallintaan liittyviin muutoksiin, kuten rasvahappojen synteesiin ja hapettumisreaktioihin, mikä on erityisen tärkeää urheilijoille. Tämä vitamiini on erittäin tärkeä kehollemme ihoa uudistavien ominaisuuksiensa vuoksi, se on osa kehomme soluja ja sillä on suojaava vaikutus sydämeen. Se osallistuu myös kolesterolin, steroidihormonien (kuten kortisoli, testosteroni, estradioli, progesteroni), välittäjäaineiden (serotoniini, dopamiini) sekä A-vitamiinin ja D-vitamiinin synteesiin.

Akaasiakumi, joka tunnetaan myös nimellä arabikumikumi tai senegalikumi, on viskoosi, ilmassa kovettuva kasvikumi, jota tuottavat korkeammat kasvit, bakteerit ja levät.

Mikä on arabikumia? (akaasia)

Akaasiakumi (arabia) saadaan pääasiassa senegalilaisesta akaasiasta, jota esiintyy Afrikan länsirannikolla. Sitä käytetään lääketieteessä sen anti-inflammatoristen ominaisuuksien vuoksi. Se on monimolekyylinen hiilihydraatti, joka hajoaa osittain paksusuolessa. Apteekissa akaasiakumia käytetään pääasiassa suojaavien lääkkeiden valmistuksessa limakalvojen ja tablettien tulehdustiloissa. Sitä käytetään myös, koska sillä on kyky estää raskasmetallien saostuminen. Sitä käytetään myös yskäpastilleissa, siirappeissa ja pisaroissa, koska sillä on kyky rauhoittaa ärtyneitä limakalvoja. Sitä suositellaan myös ihmisille, jotka kärsivät ientulehduksesta, nielutulehduksesta tai kurkunpään tulehduksesta. Acacia-kumi on tuote, jonka avulla voit tukea prosesseja, jotka vähentävät kolesterolin imeytymistä suolistosta vereen, joten sen käyttöä suositellaan ihmisille, jotka kamppailevat kohonneen kolesterolin kanssa ja haluavat tukea edelleen hoitoa. Lisäksi sen kulutus antaa kylläisyyden tunteen, joka varmasti tyydyttää ylipainosta kärsiviä ihmisiä. Tutkimukset osoittavat, että arabikumi voi myös vaikuttaa luiden vahvistamiseen ja immuniteetin lisäämiseen.

Akaasiakumin lisäys antaa sinun unohtaa ärsyttävä nälkä. Akaasiakumin käytön edut osoittautuvat myös erittäin tärkeiksi ihmisille, jotka kamppailevat iho-ongelmien tai palovammojen kanssa. Sitä käytetään myös kosmetiikassa, pääasiassa eteeristen öljyjen ja erityyppisten voiteiden tai naamioiden valmistukseen. Sille on ominaista pehmentävä ja kosteuttava vaikutus. Varmasti sen lisäys on tyytyväinen ihmisiin, jotka kamppailevat iho-ongelmien kanssa.

Ravintolisä

Tuottaja: Zarapharm

Ainekset:

Helix Aspersa Mullerin lima 40 mg.

B5-vitamiinia 0,9 mg

C-vitamiinia 0,9 mg.

D-fruktoosi 0,1 mg.

Akaasia 0,9 mg

Vesi

Nettopaino : 200 ml

Suositeltava päivittäinen saanti: On suositeltavaa käyttää lisäravinteet tyhjään mahaan - 20 minuuttia ennen ateriaa. Aloitusannos on 10 ml / 2x päivässä ensimmäisten 10 päivän ajan. Sitten 10 päivän kuluttua annos on pienennettävä 1x päivässä. Vaikutukset näkyvät jo säännöllisen hoidon ensimmäisen kuukauden jälkeen. Siirappi on rikastettu miellyttävällä omenan tuoksulla, joten lisäys on paitsi tehokas myös miellyttävä.

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja annoksia päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaavina). Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.