Organic Personal Outdoor Spray 100 (ml)

Organic Personal Outdoor Spray 100 (ml)

ES01
16,04 €
rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1

Organic Personal Outdoor Spray on älykäs sekoitus eteerisiä öljyjä ja luomuainesosia, kuten sitruunaeukalyptusta, sitronellaa, basilikaa, sitruunaruohoa ja setripuuta.

 

Organic Personal Outdoor Spray on herkulliselta tuoksuva, kohottava ja virkistävä orgaaninen vartalosuihke ja huonesuihke. Luomuvartalospray on älykäs sekoitus eteerisiä öljyjä ja luomuainesosia, kuten sitruunaeukalyptusta, sitronellaa, basilikaa, sitruunaruohoa ja setripuuta. Se ei sisällä synteettisiä ainesosia ja vahvoja kemikaaleja. Sen sijaan se on valmistettu vain sertifioiduista orgaanisista ja luonnollisista ainesosista, jotka on hankittu Äiti Luonto. Organic Personal Outdoor Spray on myös vegaaninen ja julmuusvapaa!

Organic Personal Outdoor Spray -suihke kosteuttaa ja ravitsee ihoasi älykkäällä yhdistelmällä ainesosia, joilla on antibakteerisia ominaisuuksia.

 

Ainesosat : luomu aloe vera -lehtimehu*, luomualkoholi (sokeriruo'osta johdettu)*, luonnollinen kaprylyyli/kapryyliglukosidi (sokerijohdannainen)**, luomu piparminttuöljy*, luomu limongras*, orgaaninen teepuu, O Puuöljy*, luomubasilikaöljy*, luomu neilikkaöljy*, luomu korianteriöljy*, luomu sitruunaeukalyptusöljy*, luomu sitronellaöljy*, luonnollinen natriumkokoyyliglutamaatti (kasviperäinen)**, luonnollinen glyseryylikaprylaatti (kasviperäinen)** , Luonnollinen polyglyseryyli-6-oleaatti (kasviperäinen)**, natriumsurfaktiini (luonnollinen säilöntäaine)**, sitruunahappo (sitruushedelmistä johdettu)**, sitraali (sitruushedelmistä johdettu)**, geranioli (kasviperäinen)**, eugenoli (kasviperäinen)**, limoneeni (hedelmäperäinen)**, linalool (kasviperäinen)**, citronellol (kasviperäinen)**

KAIKKI ainesosat joko *luomu tai **luonnollinen 

EI Piilotettuja Nasties!

Organic Personal Outdoor Spray ei sisällä…

  • EI synteettisiä ainesosia
  • EI haitallisia kemikaaleja
  • Raves ja arvostelut

 

ECO BY SONYA Driver RANGE:

Eco By Sonya on yritys, joka perustuu aitouteen ja läpinäkyvyyteen, minkä vuoksi sertifikaattimme ovat NIIN tärkeitä

  • rusketus- ja vartalonhoitotuotteet on valmistettu 100 % orgaanisista, luonnollisista ainesosista. Organic Food Chain Australia
  • :n sertifioima KTAjIdRaeI Eco By Sonya on Safe Cosmetics Australia :n myrkyttömäksi hyväksymä
  • Eco By Sonya on ylpeänä vegaani, PETA:n lisensoima ja Choose Cruelty Freen akkreditoima.

 

Nettopaino: 100 ml

Säilytys:  Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.