Shilajit Fulvic Acid Complex, 60 kapselia

Shilajit Fulvic Acid Complex, 60 kapselia

JARR02
Obecnie brak na stanie
17,58 €

Jarrow FORMULAS Shilajit Fulvic Acid Complex sisältää puhdistetun mumio-uutteen (shilajit). Mumio on luonnollinen aine, joka on saatu Keski-Aasian vuorilta 2000-5000 metrin korkeudesta.

 

Shilajit

Mumio

Jarrow FORMULAS Shilajit Fulvic Acid Complex sisältää puhdistettua uutetta mumiosta (shilajit). Mumio on luonnollinen aine, joka saadaan Keski-Aasian vuorilta 2000–5000 metrin korkeudesta. Tuotteen sisältämä mumiouute on standardoitu vähintään 60 prosenttiin fulvihappokompleksista. Shilajit on vuorovaikutuksessa koentsyymin Q10 kanssa mitokondrioissa ja lisää energiantuotantoa aivoissa ja lihaskudoksissa fyysisten harjoitusten aikana.

Jarrow-kaavat

Jarrow Formulas on amerikkalainen ravintolisien tuottaja, joka toimii Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1977. Yhtiön täydelliseen ravintotuotevalikoimaan kuuluvat vitamiinit, mineraalit, probiootit, standardoidut yrttitiivisteet, aminohapot, entsyymit ja enteraaliset ravintotuotteet.

Ravintolisä

Ainekset:   mumiouute (shilajit), joka sisältää 60% fulvihappokompleksia, sideaine: selluloosa, emulgointiaine: happojen magnesiumsuolat

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):   mumiouute (shilajit) 417 mg, mukaan lukien 250 mg fulvihappokompleksia.

Suositeltu päivittäinen saanti:   1 kapseli 1-2 kertaa päivässä aterian yhteydessä.

Nettopaino:   60 kapselia

Varastointi:   Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus:   Älä ylitä suositeltuja annoksia päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvikkeena). Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.