E-vitamiini 400 IU tokoferoliseos - 100 kapselia

E-vitamiini 400 IU tokoferoliseos - 100 kapselia

SWA14
10,80 €

E-vitamiini tokoferoliseoksena on paras rinnastettavissa oleva E-vitamiinin muoto. E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja suojaa rasvahappoja ennen niiden hapettumista.

 

E-vitamiini 400 IU tokoferoliseos


E-vitamiinisekoferolit ovat paras rinnastettavissa oleva E-vitamiinin muoto. E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja suojaa rasvahappoja ennen niiden hapettumista. Lisäksi se estää punasolujen ennenaikaisen hajoamisen ja osallistuu punasolujen kuljettamaan happea kaikkiin kehon soluihin. E-vitamiinilla on suora vaikutus lihasten suorituskykyyn. Se tukee myös immuunijärjestelmää, lisää soluvastetta ja parantaa T-lymfosyyttien toimintaa.


Swanson ®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on suurin yksityinen vitamiiniluettelojen vähittäismyyjä Yhdysvalloissa. Sen tuotteet valmistetaan hyvän tuotantotavan (GMP) mukaisesti.

RavintolisäAinesosat: E-vitamiini (D-alfa-tokoferolin ja tokoferolin seos: beeta-tokoferoli, delta-tokoferoli ja gammatokoferoli), kapselin vaippa: gelatiini, kostutusaine: glyseroli, kasvis- ja soijaöljy, puhdistettu vesi.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli): E-vitamiini (D-alfa-tokoferoli- ja tokoferoliseos: beetatokoferoli, delta-tokoferoli ja gammakoferoli) - 267 mg alfa-tokoferoliekvivalenttia

Suositeltu päivittäinen saanti: Yksi kapseli päivässä aterian aikana.

Nettopaino: 58 g - 100 kapselia


Varastointi: Suojaa valolta, säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, johon pienet lapset eivät pääse.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja päivittäisiä annoksia päivälle. E-vitamiinia 400IU eivät voi käyttää raskaana olevat tai imettävät naiset. Tätä tuotetta ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.