Marine Collagen Peptide 2100 hajuton

Marine Collagen Peptide 2100 hajuton

ZAR02
27,44 €

Marine Collagen Peptide 2100 on ranskalaisen Copalis SEA SOLUTIONS ®COLLAGEN HM -yrityksen tuottama luonnollinen meren kollageeni kalan ihosta.

 

Marine kollageenipeptidi 2100

Marine Collagen Peptide 2100 on ranskalaisen Copalis SEA SOLUTIONS ®COLLAGEN HM -yrityksen tuottama luonnollinen meren kollageeni kalan ihosta. Laadukas merikollageeni uutetaan syvänmeren kalakudoksesta prosessin entsymaattisen hydrolyysin perusteella. Ravintolisä Marine Collagen Peptide 2100 sisältää C-vitamiinia ja villiruusuuutetta, minkä vuoksi sillä on positiivinen vaikutus nivelten moitteettomaan toimintaan. Se auttaa myös rappeuttavien sairauksien aikana vaurioituneiden nivelrustojen jälleenrakentamisessa sekä lievittää nivelten ja luiden kipua ja tulehdusta.

Kollageeni on sidekudoksen pääproteiini ja olennainen osa luun, jänteiden, ruston, ihon ja hampaiden fibrillaarista (kuitua). Merikalojen nahasta peräisin oleva kollageeni on tehokkaampaa kuin ihonisäkkäistä uutettu kollageeni. Sen hiukkaset ovat pienempiä, joten se toimii tehokkaammin.

C-vitamiini on välttämätön normaalille kollageenisynteesille. Se stimuloi kollageenin tuotantoa, sen säilymistä ja uudistumista. C-vitamiini vaikuttaa kollageenikuitujen lopulliseen muotoon ja rakenteeseen. Näiden ominaisuuksiensa vuoksi C-vitamiinilla on vaikutuksia paitsi immuunijärjestelmään myös nivelten ja luuytimen moitteettomaan toimintaan. C-vitamiini on välttämätöntä kollageenivalmisteille, jotta ne voivat toimia asianmukaisella tavalla.

Villi ruusu

Ruusunmarja on yksi rikkaimmista C-vitamiinin lähteistä, samoin kuin monet muut ainesosat, jotka vaikuttavat positiivisesti kehon toimintaan. Lisäksi sillä on bakterisidisiä ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka vähentävät nivelrikon oireita tarjoamalla kipua ja parantamalla sairastuneiden nivelten liikkuvuutta. Ruusunmarjauutteen vaikuttavat aineet suojaavat solukalvoa, mikä auttaa rakentamaan rustoa ja estää rappeutumisen.

Ravintolisä

Ainesosat (sisältö 1 annospussi): Merikollageeni - 1000 mg, C-vitamiini - 860 mg, Ruusuveden uute, Rosa canina L., DER 4: 1 standardoitu 70 prosentille C-vitamiinista - 200 mg, mukaan lukien 140 mg C-vitamiinia.

Tuote ei sisällä: täyteaineita (esim. Modifioitu tärkkelys, laktoosi, mikrokiteinen selluloosa), päällysteaineita (esim. Metakryylihappopolyestereitä), sideaineita (esim. Gelatiini, akaasia, zeiini), voiteluaineita (esim. Stearaatti-magnesium), hajotusaineita (esim. Orgaaniset hapot, karbonaatit), adsorbentit (esim. bentoniitti, valkoinen savi), väriaineet (esim. titaanivalkoinen), makeutusaineet (sokeri, ksylitoli, aspartaami), aromit, pehmittimet, vahat.

Nettopaino: 63 g - 30 annospussia

Suositeltu päivittäinen saanti: 1 annospussi päivässä

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja annoksia päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaavina). Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Uusi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.