EGCG-vihreän teen uute 400 mg 400 mg, 90 kapsułek Näytä suurempana

EGCG vihreän teen uute 400 mg, 90 kapselia

NOW01

Uusi tuote

EGCG Green Tea Extract on vihreän teen uute, joka sisältää 200 mg EGCG: tä (polyfenoliepigallokatekiinigallaatti). EGCG-yhdisteellä on vahvat antioksidanttiset ominaisuudet, vahvemmat kuin C- ja E-vitamiinit, ja se tunnetaan syöpälääkkeistä.

Tiedot

13,01€

Tiedot

EGCG

EGCG Green Tea Extract on vihreän teen uute, joka sisältää 200 mg EGCG: tä (polyfenoliepigallokatekiinigallaatti). EGCG-yhdisteellä on vahvat antioksidanttiset ominaisuudet, vahvemmat kuin C- ja E-vitamiinit, ja se tunnetaan syöpälääkkeistä. EGCG-vihreän teen uutteella on positiivinen vaikutus solujen toimintaan ja solusyklin säätelyyn. Tutkimukset ovat osoittaneet, että EGCG lisää merkittävästi T-lymfosyyttien - immuunijärjestelmän solujen määrää, jotka ovat ensisijaisesti vastuussa autoimmuunireaktion estämisestä.

Nyt Foods ®

Now Foods ® on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija. Yhtiö toimii vuodesta 1948 ja on yksi markkinoiden johtavista yrityksistä. Now Foods ® -tuotteet on valmistettu hyvän tuotantotavan (GMP) korkeimpien standardien mukaisesti.

Ravintolisä

Ainesosat: Uute vihreästä teestä (Camellia sinensis) (lehti) (standardoitu uute) (vähintään 80% ja 50% katekiinit, EGCG (epigallokatekiinigallaatti) -200 mg) - 400 mg (4 mg luonnossa esiintyvää kofeiinia); Kofeiiniton vihreä tee (Camellia sinensis) (lehti) 50 mg.

Nettopaino: 90 kapselia

Suositeltu päivittäinen saanti (aikuiset): 1 kapseli päivässä, mieluiten ruoan kanssa.

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja annoksia päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena (korvaavana). Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Valmistettu Yhdysvalloissa GMP-standardien mukaisesti.

Arvostelut