• Uusi
Gotu Kola -uute 100 mg, 120 kapselia

Gotu Kola -uute 100 mg, 120 kapselia

Swanson
SWA213
Viimeiset tuotteet varastossa
11,95 €

Gotu Kola auttaa ylläpitämään oikeaa laskimoverenkiertoa ja tervettä sydän- ja verisuonijärjestelmää sekä kognitiivisia toimintoja.

 

Gotu Kola -uute 100 mg

Gotu Kola eli Centella asiatica on monivuotinen kasvilaji Apiaceae-heimosta. Sillä on lukuisia terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Gotu kola voi luonnollisesti tukea kognitiivisten toimintojen ylläpitämistä oikealla tasolla. Lisäksi se voi auttaa ylläpitämään mielenterveyttä. Centella auttaa ylläpitämään oikeaa laskimoverenkiertoa ja tervettä sydän- ja verisuonijärjestelmää.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Gotu Kola, kapselin kuori: gelatiini, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaine: magnesiumstearaatti

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):

100 mg - Gotu Kola -uute (10 % asiatikosidia) (ilmaosat)

370 mg - Gotu Kola (ilmaosat)Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä. On otettava veden kanssa.

Pakkauksen sisältö: 120 kapselia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.