• Uusi
Glukosamiini, kondroitiini & MSM, 120 tablettia

Glukosamiini, kondroitiini & MSM, 120 tablettia

Swanson
SWA211
Viimeiset tuotteet varastossa
15,41 €

Glukosamiini Chondroitin MSM voi tukea tuki- ja liikuntaelinten, mutta myös ihon, hiusten ja kynsien tilasta vastaavia prosesseja.

 

Glukosamiini, kondroitiini ja MSM

Glukosamiini, kondroitiini & MSM sisältävät 3 huolellisesti valittua ainesosaa, jotka on suunniteltu täydentämään päivittäistä ruokavaliota aikuisille, jotka haluavat huolehtia nivelensä, hiustensa, ihonsa ja kynsiensä terveydestä. Glukosamiini on orgaaninen kemiallinen yhdiste aminosokereiden ryhmästä, glukoosin johdannainen. Valmisteen valmistukseen käytettiin suolaa: luonnollista alkuperää olevaa glukosamiinisulfaattia 2KCl, joka on saatu äyriäisistä. Kondroitiini on myös orgaaninen kemiallinen yhdiste, mutta se kuuluu glykosaminoglykaanien ryhmään. Luonnollisesti kondroitiinia voidaan saada vain kahdesta lähteestä: naudan rustosta ja hain rustosta. Swanson®-tabletit sisältävät suolaa - kondroitiinisulfaattia. Metyylisulfonyylimetaani (MSM) on luonnossa esiintyvä orgaaninen rikkiyhdiste.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Glukosamiinisulfaatti, kondroitiinisulfaatti, MSM, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, sideaine: kalsiumkarbonaatti, paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen magnesiumsuolat, sideaine: rasvahapot, stabilointiaine: natriumkarboksimetyyliselluloosa, hypromelloosivesiglyseriini, puhdistettu.

1 tabletti sisältää:

250 mg - glukosamiinisulfaatti (äyriäisistä)

200 mg - kondroitiini

150 mg - MSM (metyylisulfonyylimetaani)

Sisältö suositellussa päiväannoksessa (6 tablettia):


1500 mg - glukosamiinisulfaatti (äyriäisistä)

1200 mg - kondroitiini

900 mg - MSM (metyylisulfonyylimetaani)Suositeltu päiväannos: 3 tablettia 2 kertaa päivässä. On otettava veden kanssa.

Pakkauksen sisältö: 120 tablettia

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.