• Uusi
Moringa-uute 20% 500mg, 100 kapselia

Moringa-uute 20% 500mg, 100 kapselia

Aliness
ALI53
10,46 €

Moringa auttaa ylläpitämään normaaleja glukoositasoja (vaikuttaa positiivisesti glukoosiaineenvaihduntaan).

 

Moringa-uute 20% 500mg

Moringa on luonnollinen vitamiini- ja kivennäisvalmiste, jonka myönteistä vaikutusta kehomme toimintaan ei voi yliarvioida. Sillä on positiivinen vaikutus muun muassa verenkiertoelimistöön ja oikeaan kolesterolitasoon. Korkean vitamiinipitoisuutensa sekä antibakteeristen ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta moringalla on myönteinen vaikutus immuunijärjestelmän toimintaan. Lisäksi sillä on osoitettu olevan myönteinen vaikutus oikeanlaisen verensokeritason ylläpitämiseen, mikä yhdistettynä korkeaan helposti sulavan proteiinin ja ravintokuitupitoisuuksiin tekee moringasta ihanteellisen osan ruokavaliosta ihmisille, jotka haluavat säilyttää hoikkansa. vartalo ja hyvä muoto.

MedicLine

MedicaLine Aliness-tuotelinjan puolalaiselle valmistajalle. Tuotteissa on luonnollisia yhdistelmiä, joille on ominaista vaikutus ja korkein valikoima toiminnallisia ominaisuuksia, joiden ansiosta ne ovat parempia keholle ja ovat terveyttä edistäviä. Niiden tuotanto on hyväksytty "clean label" -periaatteen mukaisesti, mikä takaa tarpeettomat lisäaineet. Alinessin vitamiineja voivat käyttää allergiset, laktoosi-intoleranssit sekä gluteenittomat.

Lisäravinne

Ainesosat: Moringa oleifera -uute, standardoitu 20 % glykosideihin, kapselin kuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.


1 tabletin sisältö:


500 mg - moringa oleifera -uute 20% (Moringa oleifera)

100 mg - glykosidit mukaan lukien

Suositeltu päiväannos : 1-2 kapselia päivässä ennen ateriaa veden kera.

Pakkauksen sisältö : 100 kapselia

Varastointi: Suojattava haitallisilta vaikutuksilta vedessä, kuivassa paikassa pienten lasten ulottumattomissa.


Varoitus: Älä ylitä suositeltua päivittäistä annostusta päivän aikana. Tätä tuotetta ei voi käyttää raskaana oleville tai imettäville naisille. Tätä tuotetta ei voi käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Product added to wishlist
Product added to compare.