• Uusi
Vegan Collagen Builder, 60 kapselia

Vegan Collagen Builder, 60 kapselia

Swanson
SWA175
16,51 €

Vegaaninen kollageeni vahvistaa nivelten, hiusten ja ihon terveyttä.

 

Vegaaninen kollageenin rakentaja

Vegan Collagen Builder on ravintolisä, joka ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, kuten kalakollageenia tai gelatiinia. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto kasvis- tai vegaaniruokavaliota noudattaville. Tämä ravintolisä on luotu tukemaan kehon luonnollista kollageenin tuotantoa.

Swanson®

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on Yhdysvaltojen suurin yksityinen vitamiiniluetteloiden jälleenmyyjä. Sen tuotteet valmistetaan hyvän valmistustavan (GMP) mukaisesti.

Lisäravinne

Ainesosat: Askorbiinihappo, bambuuute, Dermaval®, kasviskapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), valkoinen riisijauhe, luomuriisitiiviste.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli):

100 mg - C-vitamiini (askorbiinihappona)

100 mg - Bambuuute (Bambusa vulgaris) (varsi ja lehti) (standardoitu 70 % piidioksidiin)

50 mg - Dermaval®: [granaattiomenatiiviste (Punica grantum) (hedelmä), parsatiiviste (Asparagus officinalis) (verso), okratiiviste (Abelmoschus esculentus) (palko), kahvimarjatiiviste (Coffea arabica) (hedelmä), kversetiinitiiviste (Sophora japonica) (kukka), Acerola Cherry (Malpighia glabra) (hedelmä), Camu Camu (Myrciaria dubia) (hedelmä), Acai (Euterpe oleracea) (koko hedelmä), Mangosteen tiiviste (Garcinia mangostana) (koko hedelmä)]

Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä. On otettava veden kanssa.

Pakkauksen sisältö: 60 kapselia veggie

Säilytys: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivän aikana. Ravintolisät eivät voi korvata monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Product added to wishlist
Product added to compare.