K2-vitamiini MK-7 (30 annosta)

K2-vitamiini MK-7 (30 annosta)

FM04
6,74 €
rating Lue arvostelu
Keskiarvoluokitus: 10/10 Arvostelujen määrä: 1

Ravintolisä F-VIT F K2 MK-7 sisältää luonnollisesti johdettua K2-vitamiinia MK-7 ja inuliinia (juurisikurin juuria) jauheena.

 

K2-vitamiini MK-7 (30 annosta)

 

 

Ravintolisä F-VIT F K2 MK-7 sisältää luonnollisesti johdettua K2-vitamiinia MK-7 ja inuliinia (juurisikurin juuria) jauheena. K-vitamiini auttaa ylläpitämään terveitä luita. Se helpottaa kalsiumin kulkeutumista verisuonista luukudokseen ja auttaa estämään verisuonten kalkkeutumista. Inuliini helpottaa kalsiumin imeytymistä. K2-vitamiinin tuotantoon MK-7 käytettiin vain kasviperäisiä ainesosia (kurjenpolvi) ilman soijaa. Tuotantoprosessi on patentoitu ja saanut EFSA: n hyväksynnän. Ravintolisä F-VIT K2 MK-7 ei sisällä täyteaineita, säilöntäaineita, väriaineita tai makeutusaineita.

 

 

FORMEDS Sp. z oo

 

Yritys FORMEDS Sp. z oo on erikoistunut ravintolisien tuotantoon puhtaana jauheena, johon ei ole lisätty säilöntäaineita, värejä ja makeutusaineita. Se tarjoaa luonnollisia, tehokkaita ja turvallisia tuotteita. Koko tuotantoprosessi on HACCP-järjestelmän mukainen. Tuotteiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet hankitaan arvostetuilta eurooppalaisilta toimittajilta.

 

Ainekset: inuliini (juurisikurin juuri), K2-vitamiini (menakinoni MK-7).

 

2 g päivittäinen annos sisältää (päivittäinen vertailuannos%):

K2-vitamiini MK-7 - 100 mg (133%),

Inuliini - 2000 mg.

 

Nettopaino: 60 g. Annoksia per pakkaus: 30.

 

Käyttö: Lisää 1 annos (1 kauha) kuppiin, jossa on 200 ml vettä tai muuta juomaa, ja sekoita. Käytä yksi kerta päivässä aterian aikana.

 

Varastointi: Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa, poissa pienten lasten ulottuvilta.

 

Varoitus: Älä ylitä suositeltuja päivittäisiä annoksia päivässä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Uusi
rating 10
2021-08-04
Anonymous

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme.