Luonnollinen E-vitamiini 400 IU, 100 kapselia Swanson - 1 Näytä suurempana

Luonnollinen E-vitamiini 400 IU, 100 kapselia

SWA10

Uusi tuote

E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja suojaa rasvahappoja ennen niiden hapettumista. Lisäksi se estää punasolujen ennenaikaisen hajoamisen ja osallistuu punasolujen hapen kuljettamiseen kehon kaikkiin soluihin.

Tiedot

9,45€

Tiedot

Luonnollinen E-vitamiini

 

 

E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja suojaa rasvahappoja ennen niiden hapettumista. Lisäksi se estää punasolujen ennenaikaisen hajoamisen ja osallistuu punasolujen hapen kuljettamiseen kehon kaikkiin soluihin. E-vitamiinilla on suora vaikutus lihasten suorituskykyyn. Se tukee myös immuunijärjestelmää, lisää soluvastetta ja parantaa T-lymfosyyttien toimintaa.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products on amerikkalainen ravintolisien valmistaja ja jakelija, joka perustettiin vuonna 1969. Yritys on suurin yksityinen vitamiiniluettelojen vähittäiskauppias Yhdysvalloissa. Sen tuotteet valmistetaan hyvän tuotantotavan (GMP) mukaisesti.

 

Ravintolisä


Ainekset: E-vitamiini, gelatiini (kapseli), glyseriini (kostuttava aine), soijaöljy , puhdistettu vesi.

Sisältö suositellussa päivittäisessä annoksessa (1 kapseli): E-vitamiini (D-alfa-tokoferoliasetaatti) - 267 mg ekvivalenttia alfa-tokoferolia (2216% päivittäisestä saantiarvosta).

 

Käyttö: Yksi kapseli päivässä aterian aikana

Nettopaino: 56 g - 100 kapselia

Varastointi: Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Varoitus: Älä ylitä suositeltua annosta päivässä. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Tuotetta ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Arvostelut

Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun